Adamus 04.08.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Obserwując forum zauważyłem wzmożoną aktywność forumowiczów podaczas godzin pracy, ciekaw jestem gdzie to nasi forumowicze pracują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Pracuję w prywatnej firmie, z internetu w 99% korzystam w domu w 1% w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 06.08.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 oj słabiutko czyżby forumowicze wstydzili się swojej pracy ??? tylko 17 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 06.08.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 No to dałam głos 18-ty. Ja niestety, a może na szczęście dla mojej pracy, nie mam w niej dostępu do internetu, więc siedzę na forum tylko po południu i wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 07.08.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Ja właśnie żyję z tego, że jest internet i różne takie wynalazki (prywatna firma, ale nie moja - ja tu tylko "sprzątam"). Chyba jestem jedynym forumowiczem, który jest zalogowany na forum przez 24 godziny na dobę. Po prostu nigdy nie wyłączam komputera w pracy, bo jest to moje "centrum dowodzenia". To mój komputer czuwa na forum, a ja się w tym czasie przewracam na drugi bok w domciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 07.08.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Własna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.08.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Pracuję w prywatnej firmie. Z internetu korzystam głównie w pracy. Czasami podłączam się w domu ale różnica w szybkości jest tak wielka, że bardzo mnie to zniechęca. Albo w pracy mam za szybkie łącze albo w domu za wolne. Jedyne ograniczenie jakie nakłada na mnie firma to aby nie ściągać za dużo danych ilości danych (100MB) aby nie spowalniać działania firmowego portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.09.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 O jak dużo budżetówki!Nawet chyba wiem dlaczego, w sumie słabo się zarabia, ale tzw. państwowa posada zapewnia stabilizacje i dla banków tez jest się wiarygodnym.Nie wiedziałam co zaznaczyć, bo mam swój biznesik ale związany z częstymi wielomesięcznymi pobytami zagranicą. No i bedę mieć trudniej z kredytem bankowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 01.09.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Ja też pracuję za granicą... Ale za niedlugo będę należal do kategorii bezrobotny w kraju No chyba że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.01.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 A jak ktoś jest "prywatny interes" i "pracuje za granicą", to co ma zaznaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 03.01.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 JA już pracuję (choć nie wiem jak długo jeszcze będę) i to w firmie państwowej, ale przez przeszło rok byłem bezrobotnym i to bez zadnych perspektyw. Dziwne i trudne to czasy. Z netu korzystal w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 03.01.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 A co gdy w firmie udziałowcami są firmy prywatne, banki i Skarb Państwa?Nie ma takiej opcji.....może i dobrze....bo nic z tego dobrego nie wynika. Pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.01.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Posada w firmie prywatnej ale jak bardzo chciałabym zaznaczyć ostatnią opcję. Może ktoś zna jedyną i poprawną 6-tkę w najbliższym totolotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 03.01.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Budżetówka bez dostępu do internetu.W domu stałe łącze od niedawna a czas uzależniony od innych użytkowników(dzieci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 04.01.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Pracuję w firmie już prawie prywatnej (jeszcze jest minimalny udział Skarbu Państwa), natomiast z internetu korzystam i w domu i w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyla 04.01.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Ja pracuję w prywatnej firmie i choć siędzę tam osiem godzin przy kompie to z netu korzystam tylko w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.01.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Mam własną firemkę, z internetu korzystam przede wszytkim w chwilach wolnych i zdecydownie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 25.01.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Ja pracuję w firmie prywatnej o profilu budowlanym i teraz mamy dziwny sezon . Obecnie dzięki założeniu stałego łącza w domu mogę więcej poświęcić czasu na forum , a wpracy od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.02.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Zaznaczyłam firmę państwową zgodnie z prawdą (oby jak najdłużej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 prowadzę mały sklepik z telefonami, więc trudno to nazwać firmą. Ale to budowa domu i murator zmusił mnie do siedzenia przy komputerze i zakupu stałego łącza.Nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts