forum_user 16.01.2002 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2002 Sama nie wiem, czy....Mając trochę gotówki sama zacząć budować dom (wg projektów Muratora).....Wyjść za mąż za któregoś z tych fachowców od porad ( podobają mi się szczególnie Ci od wełny i styropianu).Nie znam się zupełnie na polityce i proszę w związku z tym nie epatować mnie tymi tematami i nie naruszać paragrafu 13 MuratoraWypowiedzcie się wreszcie jasno, w którą stronę mają się drzwi otwierać ....bo zgłupiałam czytając wypowiedzi tylu Uczonych..PozdrawiamMery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2002 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2002 Mery, będę szczeryidź że do ch...ry.My już nie kawalery,na nic Twe bajery.Drzwi lekko i cicho otwieraj!!,a w którą stronę? sama wybieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.01.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2002 dla mnie bomba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.01.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2002 Zarejestruj się, bo pachnie mi tu prowokacją - albo jesteś psychologiem zadającym dziwaczne pytanie (małżeńsko-niepolityczno-kibelkowe) i patrzysz jak odbiorą to ludzi, albo Redakcją (cel tan sam). Jeżeli jesteś normalną osobą - to nie masz większych problemów z budową niż drzwi do kibelka? Jak się nie znasz - to rób jak masz w projekcie i nie cuduj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 17.01.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2002 Anonimowy od wierszyka, może się zarejestrujesz, będzie nam miło Cię poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 18.01.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2002 Anonimowy - Twój wierszyk jest boski A.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.01.2002 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2002 Cieszę się, że się Wam podobaMery (w gruncie rzeczy) to fajna osoba.Wierszyk napisałem prosto z klawiatury,choć na co dzień stawiam mury.Wcale nie przesadzam,dość często wierszem gadam.Jeszcze coś kiedyś napiszęjak dłużej na forum powiszę.Forum to fajna sprawa,udzieliła mi się ta zabawa.Może mnie poznaciejak moje posty poczytacie.Tak, nie ściemniam teraz,na forum jestem nie raz.I tym razem się nie loguję,bo wciąż hasła poszukuję.Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 18.01.2002 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2002 "No ładne cacko" jakby to powiedział Jerzy Stuhr.PzdrwArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2002 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2002 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Na początku chcę wyjaśnić, że nie jestem tym poetą powyżej. Przeczytałem wypowiedź Mery i już chyba wiem jak złapać żonę. Muszę zostać którymś z tych fachowców od porad w zakresie wełny i styropianu i sie bardzo podobać a szczególnie Tobie... - Meryyy!!!Przyjedź na spotkanie FORUM w Warszawie. Ja będę jak zwykle w mojej żółtej marynarce, w kapeluszu z czarnego, wysokogatunkowego, niegasnącego styropianu z piórkiem z wełny bazaltowej z odrobiną diamentowo-krystalicznej wełny szklanej. Ja się sobie podobam, więc uważam, że napewno wpadnę Ci w oko. Potem na spotkanie FORUM we Wrocławiu pojedziemy już razem. Twój oddany mały Gulfibek.P.s. Niemogę się doczekać kiedy REDAKCJA ogłosi datę spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Data jest już ogłoszona,Czy szykuje Ci się żona?Merry już jest zachwyconaI spotkaniem podniecona. Szkoda tylko rzeczy jednej,Że wyglądasz trochę biednie.Może cudnie, kolorowoPrzy tym skromnie i fachowo. To, że wygląd Twój Cię kusiDla niej takim być nie musi.Cóż ryzyko Twoje żadne,Bo spotkanie będzie ładne. A czy Merry Cię wybierze?Życzę Tobie tego szczerze.Jednak musisz mieć na względzie,Że fachowców sporo będzie. Każdy w czymś tam doskonałyudział będzie miał nie mały.Merry wybór ma swobodnyKtóry dla niej jest wygodny. Jak to będzie? Zobaczymy,Gdy spotkanie zakończymy.A czy Wrocław Wam pisany?Jak Ci powie: MÓJ KOCHANY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Super! Ale czy Mery to aby napewno kobieta?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 29.01.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 A wiesz, że miałam te same wątpliwości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 No cóż. Może nie kobieta. Nikt nie jest doskonały.Gulfibek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2002 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Pozdrawiami i cieszę się, ze udało mi się wprowadzić do sztampowych wypowiedzi trochę luzu i sprowokować. Dziękuję poecie za napisanie czegoś na temat mojej skromnej osoby...Mery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2002 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Przepraszam za "Merry" powinno być Mery, ale to z natchnienia, którego nie mogłem opanować. Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2002 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2002 Och, och Mrery!!!Gulfibek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.02.2002 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2002 Na swojej drodze do kariery,Spotykam ciągle bariery.Tu na forum jestem wolny,Jak chłop małorolny. Wszyscy budują domyI prawie każdy jest zadowolony.Ja na razie w myślach buduję pałaceI fiskusowi daninę płacę. Teraz leżę w łóżku choryI studiuje MURATORY.Żeby wszystko było weryPrzydałaby się Mery. Gulfibek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.02.2002 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2002 Z humorem u mnie kiepsko, nadwyrężyłam kości przy remoncie , też mnie łamie.Wiersz SUPER - teraz to ty mnie pocieszasz.Mery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.02.2002 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 Z torami już sie wyjaśniło:Nasz ostatni dyżurny ruchu odszedł na emeryturę i szukamy nowego.Był jeden kandydat na dyżurnego ruchu.Zrobiliśmy mu egzamin.Było tak:- Co by pan zrobił widząc pękniętą szynę i nadjeżdżający pociąg?- Dawałbym sygnały.- Czym?- Chorągiewką- Nie ma pan chorągiewki...- To latarką.- Latarka jest zepsuta...- Rozpaliłbym ognisko przy torze.- Nie ma pan zapałek...- Więc pobiegnę naprzeciw pociągu, zdejmę but i rzucę nim w kabinę lokomotywy.- Nie ma pan butów...- Taaak? To ja p.....ę, dziękuję za taką pracę!Teraz funcję dyżyrnego ruchu w zastępstwie pełni jakiś Vakat. Natomiast nie obawiaj się Asfata. On nie przyjedzie na spotkanie, ponieważ boi się Andrzeja Gołoty.Wasz sołtys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts