Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Hoohoooo Czy jeszcze pamiętacie mnie? To ja inż. św. Mikołaj. Będę się dziś pojawiał na forum, a kto mnie pierwszy złapie i poprosi o kubek, ten taki kubek otrzyma, jeden forumowicz może otrzymać tylko jeden kubek, a zatem.. kto pierwszy ten lepszy... Jest ktoś chętny na kubek muratora?inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja byłam bardzo, bardzo ,bardzo grzeczna..Mikołaju.......i uwielbiam żółte kubeczki- choc czerwone tez prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja byłam bardzo, bardzo ,bardzo grzeczna..Mikołaju.......i uwielbiam żółte kubeczki- choc czerwone tez prosze... Skoro tak, to prosze o adres (na priv), a taki kubek do ciebie dotrze. inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A zatem pierwszy kubek muratora rozdany, szukajcie mnie wkrótce w innym miejscu na forum z drugim kubkiem do rozdania.inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.12.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wstyd. Taki duży Mikołaj, a adresu Teski nie zna. Żeby to jeszcze Teska I Gwiazdkę na forum była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja tez byłam bardzo, bardzo grzeczna i też bardzo chciałabym prosić Cię Mikołaju o kubeczek. I jeszcze obiecuję, że nadal będę grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Teraz dopiero doczytałam, że trzeba biegać za Mikołajem. Chyba z mojego kubeczka nici...., chlip, chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Hoohoooo Czy jeszcze pamiętacie mnie? To ja inż. św. Mikołaj. Będę się dziś pojawiał na forum, a kto mnie pierwszy złapie i poprosi o kubek, ten taki kubek otrzyma, jeden forumowicz może otrzymać tylko jeden kubek, a zatem.. kto pierwszy ten lepszy... Jest ktoś chętny na kubek muratora? inż. św. Mikołaj Mikołaju poszedł moj adresik...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wstyd. Taki duży Mikołaj, a adresu Teski nie zna. Żeby to jeszcze Teska I Gwiazdkę na forum była. cos chyab 3 gwiazdkę tutaj jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 O św. Mikołaj inżynier qbki rozdaje, a mi dzisiaj tak strasznie smutno i nie mam nawet siły na klikanie i szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 06.12.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja tez Kochany Mikolaju bylam grzeczna.... i domek wybudowalam I bardzo lubie kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Tak Św. Mikołaju tyrko znów tym naszym ładnym kobietkom dajesz prezenty a ja też byłem grzeczny cały rok - a od sierpnia dodatkowo cały czas remontuje dom mojej żonie to nawet wiecej niz grzecznośc to nieodzowne oddanie- Byłem dobry cały rok jak pieon :0 sebo8877 I tez bardzo chciałbym miec Kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Hoooohoooo ponieważ widzę że wiele osób bardzo chce otrzymać legendarny kubek muratora, a zatem pierwsza osoba która się teraz zgłosi i ślicznie poprosi o kubek, otrzyma go.A zatem kto jest zainteresowany kolejnym kubkiem muratora?inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.12.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kochany św. Mikołaju ślicznie proszę o kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kochany św. Mikołaju ślicznie proszę o kubek Ponieważ ślicznie poprosiłas, a zatem teraz ja poproszę Ciebie o adres na priva, na który dostarczę kubek. inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kochany św. Mikołaju ślicznie proszę o kubek Ponieważ ślicznie poprosiłas, a zatem teraz ja poproszę Ciebie o adres na priva, na który dostarczę kubek. inż. św. Mikołaj Św Mikołaju - ja też ślicznie proszę - i pierwsza następna Cię złapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Św Mikołaju - ja też ślicznie proszę - i pierwsza następna Cię złapałam uważnie przyglądaj się forum, a gdy znów się pojawię z kubkiem, poproś o niego, mam jeszcze kilka kubków dziś do rozdania, a do końca moich imienin jeszcze prawie sześć godzin, więc napewno będzie jeszcze okazja zdobyć kubek inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.12.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kochany św. Mikołaju ślicznie proszę o kubek Ponieważ ślicznie poprosiłas, a zatem teraz ja poproszę Ciebie o adres na priva, na który dostarczę kubek. inż. św. Mikołaj Mikołaju, wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Św Mikołaju - ja też ślicznie proszę - i pierwsza następna Cię złapałam uważnie przyglądaj się forum, a gdy znów się pojawię z kubkiem, poproś o niego, mam jeszcze kilka kubków dziś do rozdania, a do końca moich imienin jeszcze prawie sześć godzin, więc napewno będzie jeszcze okazja zdobyć kubek inż. św. Mikołaj Nie mam czasu, niestety, ale wszystkiego najlepszego i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.12.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja też byłam grzeczna!!!!!!!!! Mikołaju!!! Kubeczek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts