yarpenowski 12.09.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Pytanie kontrolne - ktoś tu jeszcze oprócz mnie zagląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka77 15.11.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Ja zaglądam Właśnie finalizuje kupno działki na Kościuszki przed Czerwonym Kamieniem (a może to już Czerwony Kamien ) Przy dobrych wiatrach na wiosnę coś zacznie się dziać Okolica bardzo fajna Czy w PZP na dzialkach rolnych można wypasać jakieś zwierzątka? Myślałam o kilku owieczkach czy kozach ale nie wiem czy mozna. W każdym razie to odlega przyszłość. Witam przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriela_K 23.02.2017 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Pytanie kontrolne - ktoś tu jeszcze oprócz mnie zagląda ? Witam ja zajrzałam po dość długiej przerwie i faktycznie tak jak podejrzewałam nic się tu nie dzieje W związku z tym mam propozycję, żeby stworzyć grupę na facebooku dla obecnych i przyszłych mieszkańców osiedla czerwony kamień. To tak popularny serwis społecznościowy, że większość osób tu mieszkających lub mających zamiar mieszkać zapewne ma już na nim konto. Co sąsiad na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriela_K 02.03.2017 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Wszystkich obecnych i przyszłych mieszkańców osiedla Czerwony Kamień zapraszamy do naszej grupy na facebooku. Nazwa grupy "Czerwony Kamień - Góra Siewierska". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts