violar 16.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam!Będziemy budować domek Sopran i mam pytanie do wszystkich czy ktoś z Was budował domek Sopran bo przejeżdżając niedawno widziałam chyba taki w Skierniewicach...Bardzo chciałabym zobaczyć taki domek w środku...Proszę o odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grego71 11.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, mam zamiar rozpocząć budowę domku w Skierniewicach (parterowy, projekt Z10 ze Studia Z500); szukam jakieś dobrej ;sprawdzonej ekipy budowlanej; ktoś ma może jakieś namiary na takową ? a także na tanie materiały budowlane. ściany (dwuwarstwowe) mają być z pustaka Plecewice-ktoś wie gdzie można kupić najtaniej; słyszałem ,że ta cegielnia robi średniej jakości materiał ale cenowo jest nieźle. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Wszystkich i czekam na Wasze wpisy/podpowiedzi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lalu 02.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Pewnie już dużo za późno, ale my pustaki kupowaliśmy w ekocentr na Skłodowskiej.Poza tym chciałam się również przywitać. Razem z mężem budujemy "dom w bergamotkach" z Archonu w Skierniewicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rommaa 23.11.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam Mam do sprzedania stemple budowlane 150 szt - 3m , 4 z /szt.2 palety Thermopor Leier - 4,40/szt Odbiór Rogów, pow. BrzezińskiPozdrawiam Justyna 69344859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 25.11.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam,jeśli szukacie sprawdzonego fachowca od wykończeniówki oraz płytek mogę podać numer tel i zdjęcia na maila. [email protected] 609 298 920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modrzew2 09.12.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 REAKTYWACJA Czy buduje ktoś w okolicy Skierniewic? Dopiero zaczynam (PnB w trakcie) i szukam ekipy i doświadczonych inwestorów lokalnie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lalu 23.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Razem z mężem budujemy się w Skierniewicach, jak na razie stan surowy otwarty. Jeśli tylko będę potrafiła to postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modrzew2 01.01.2011 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Razem z mężem budujemy się w Skierniewicach, jak na razie stan surowy otwarty. Jeśli tylko będę potrafiła to postaram się pomóc. dziękuję za odzew, w zasadzie otwary jestem na każdą wskazówkę/ekipę/metodę, która jest godna polecenia... Wszystkiego najlepszego w nowym roku i szybkich postepow w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk.alleremont.pl 13.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam serdecznie chciałem zaproponować swoje usługi remontowo-budowlane, -WYKOŃCZENIA WNĘTRZ,-ODŚWIEŻANIE ELEWACJI, -DOCIEPLENIA, -OCIEPLENIA PODDASZY oraz wiele innych prac wykończeniowych.www.alleremont.plJesteśmy firmą mieszczącą się w Łowiczu i Płocku. Działamy na terenie woj Łódzkiego i Mazowieckiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 25.01.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam,Chce zaczac budowe w tym roku w okolicahc Puszczy Marianskiej. Szukam ekipy budujacej i wszelkich fachowcow oraz hurtowni i miejsc gdzie moge tanio kupic potrzebne materialy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facetsk-ce 22.02.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 budujemy domek koło skierniewic i mamy już stan surowy, wiele osób na forum pyta o opinie dotyczące ekip budowlanych więc postanowiliśmy podzielić się opinią na temat ekip które u nas pracowały:okna: mamy okienka z firmy "skorpion" z ulicy mireckiego, obsługa i montaż ok, okienka klasy średniej, plastiki ( takie na jakie było nas stać) miły kontakt z właścicielembramy : mamy dwie bramy uchylne "wiśniewskiego" również z ulicy mireckiego chyba firma "kontakt"obsługa i montaż ok ceny tez w porządku polecamwięźba dachowa : tutaj wzięliśmy firmę z polecenia, kładła ona blachę u znajomych i byli oni zadowoleni, niestety z więźbą poszło im dużo gorzej co okazało się dopiero wypłaceniu pieniążków. Podjęli się poprawy, przyjechali na jeden dzień i jeszcze bardziej wszystko pogmatwali, szybko się zwineli twierdząc ze jest ok, wielokrotnie byłem u nich w sprawie poprawy lub po prostu dogadania ale dla nich sprawa była zamknięta . wyprosiłem w innej firmie aby przyszli i poprawili co kosztowało nas 2500 zł ( dodam że za wykonanie więźby zapłaciłem 4500zł za robociznę ) tak że nie polecam zdecydowanie tych "fachowców" , była to firma z Wysokienic "fastmar" podsumowując kompletnie nie nadają się do wykonania więźby dachowej.obecnie czekamy na hydraulików a potem tynki, jak skończą to podzielimy się wrażeniami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modrzew2 04.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 budujemy domek koło skierniewic i mamy już stan surowy, wiele osób na forum pyta o opinie dotyczące ekip budowlanych więc postanowiliśmy podzielić się opinią na temat ekip które u nas pracowały: ... Dzieki stokrotne i powodzenia w dalszych pracach! PS moze cos sie ruszy w tej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 04.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 budujemy domek koło skierniewic i mamy już stan surowy, bramy : mamy dwie bramy uchylne "wiśniewskiego" również z ulicy mireckiego chyba firma "kontakt"obsługa i montaż ok ceny tez w porządku polecam więźba dachowa : tutaj wzięliśmy firmę z polecenia, kładła ona blachę u znajomych i byli oni zadowoleni, niestety z więźbą poszło im dużo gorzej co okazało się dopiero wypłaceniu pieniążków. Podjęli się poprawy, przyjechali na jeden dzień i jeszcze bardziej wszystko pogmatwali, szybko się zwineli twierdząc ze jest ok, wielokrotnie byłem u nich w sprawie poprawy lub po prostu dogadania ale dla nich sprawa była zamknięta . wyprosiłem w innej firmie aby przyszli i poprawili co kosztowało nas 2500 zł ( dodam że za wykonanie więźby zapłaciłem 4500zł za robociznę ) tak że nie polecam zdecydowanie tych "fachowców" , była to firma z Wysokienic "fastmar" podsumowując kompletnie nie nadają się do wykonania więźby dachowej. obecnie czekamy na hydraulików a potem tynki, jak skończą to podzielimy się wrażeniami pozdrawiam a czy mozecie polecic , dac namiar na ekipe ktora postawila stan surowy u Was ? wlasnie jestem na etapie wybierania firmy do sso bo w kwietniu chcemy ruszyc z budowa. Stawiamy parterowy dom 110m2 + garaz. Jakie ogrodzenie polecacie ? Jaka blache i gdzie kupiliscie ? Dzieki za info o firmie robiacej wiezbe, my chyba zdecydujemy sie na zrobienie wiezby przez ekipe budujaca sso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rommaa 16.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 a czy mozecie polecic , dac namiar na ekipe ktora postawila stan surowy u Was ? wlasnie jestem na etapie wybierania firmy do sso bo w kwietniu chcemy ruszyc z budowa. Stawiamy parterowy dom 110m2 + garaz. Jakie ogrodzenie polecacie ? Jaka blache i gdzie kupiliscie ? Dzieki za info o firmie robiacej wiezbe, my chyba zdecydujemy sie na zrobienie wiezby przez ekipe budujaca sso. Jesli nadal potrzebujesz to polecam naszego wykonawcę Krzystofa Dejka, podam nr na priv jak co, spod Rawy Maz, of fundamenty do obicia dachu papą Co do tartaku to polecam Ziewanice - szybko sprawnie i bardzo ok cenowo http://www.tartakziewanice.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malikana 15.05.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam:) Budujący zwierajmy swoje szyki w poszukiwaniach dobrych fachowców!!! Przecież razem będzie łatwiej i bezpieczniej nie trzymajmy wszystkiego dla siebie:rolleyes: My też zaczynamy budowę w okolicach Skierniewic. Jak na razie mogę polecić świetnego architekta, który jest cenowo rozsądny ale co do wykonania to jest rewelacyjny to p. Jarek Reczulski telefon na priva. Poszukuję ekipy do wybudowania 140 m2 domu z POROTHERMU chodzi mi o ludzi co mają w tej dziedzinie jakieś osiągnięcia:bash: Jak dotąd zgłosiła się firma, która za jedyne 35000 mi taki dom wybuduje i wspaniałomyślnie jest w tym 10000 za dach oczywiście bez blachy czy tam czegoś innego. Może ktoś się podzieli wiadomościami kogo brać a kogo w ostateczności lub też wczale to PISZCIE, PISZCIE I jeszcze raz PISZCIE:wiggle: Może sami dostaniecie ważne dla was info o ekipie czy materiale:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 19.06.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 buduję w okolicach Radziwiłłowa, fachowców mam z okolicy, jak na razie mam tylko stan zero, ale nie narzekam na ich sposób pracy, robią czysto i ładnie.co do materiałów to wybrałem hurtownię z okolic Żyrardowa. Przykładowe ceny: porotherm 25p+w 5,00 sztdechy szalunkowe 650,00 m3bloczki fundamentowe 2,80 sztPiach na pospółkę też mam z okolicy, 20,00 tjak by ktoś miał jakieś pytania chętnie odpowiem, a sam zapytam gdzie zaopatrywaliście się w drewno na konstrukcję dachu i jak to wyglądało z cenami, bo mam dylemat czy ciąć w lesie i wozić do tartaku czy lepiej kupić?!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 25.08.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz.Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie.Oferujemy Państwu nasz zakres prac:- budowa domu,- elewacje,- docieplenie poddaszy,- ściany, ścianki działowe,- gładzie gipsowe,- sufity podwieszane,- malowanie,- tapetowanie,- układanie terakoty oraz glazury,- montaż paneli ściennych i podłogowych,- montaż drzwi i okien,- serwis okien,inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon.Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. 609 298 920 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.08.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witajcie. czy może komus nie zostało po budowie trochę stali fi 12 lub fi 16? chętnie odkupię. Prosze o informację na priv. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Czy komuś po budowie zostało może trochę pustaków POROTHERM 25 P+W ? ewentualnie odpowiednik THERMOPOR 25P+W ( leier) lub Plecewice pustak MEGA? Jeśłi tak prosze info na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rawka12 05.07.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam, zaczynam konczyc stan surowy zamkniety w Sierakowicach Lewych. Poszukuje namiaru na ekipy do wykonczenia, czy ktos moze polecic wykonawcow kuchni? parkieciarzy, od płytek, drzwi zewnetrznych i wogole wszystko co macie do polecania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts