Majka 23.09.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Cieszy mnie to ogromnie /to, że lubisz Kraków/. Ja niestety nie mogę tego powiedzieć o Warszawie /Uwaga, mieszkańców lubię i mam sporo tam przyjaciół/, ten Wasz pośpiech, bałagan architektoniczny, dziurawe chodniki, trąbiące auta...., doprowadzają mnie do początków choroby psychicznej Co ciekawe nie mam takich lęków w Paryżu, Brukseli itd. Pozdrawiam Warszawiaków serdecznie. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 23.09.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Majko, ostatniego warszawiaka widziałem w Warszwie może pół roku temu, za to znam w Warszawie wiele fajnych osób z Krakowa, może to stąd ten pospiech , trąbienie ... itd - jeśli o architekturę to poglądy są podzielone - ale generalnie masz rację - moi przyjaciele z Wrocławia natomiast,(piekne stare miasto) potwierdzaja twoje słowa, mieszkajac tu nie zauważa się tego z czasem....niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts