marzena i jacek 18.07.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Do krasnoludka Nie było mnie tutaj trochę czasu,miło popatrzeć jak się mury pną do góry BLUSZCZY.Niestety my nie ruszymy w tym roku Główny powód to brak ekipy budującej.Cały czas szukamy ,mieliśmy kilka propozycji ale nie dogadaliśmy się co do ceny.Także mam prośbe,napiszcie ile płacicie za wybudowanie swoich bluszczy. marzena i jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 19.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Do krasnoludka Nie było mnie tutaj trochę czasu,miło popatrzeć jak się mury pną do góry BLUSZCZY.Niestety my nie ruszymy w tym roku Główny powód to brak ekipy budującej.Cały czas szukamy ,mieliśmy kilka propozycji ale nie dogadaliśmy się co do ceny.Także mam prośbe,napiszcie ile płacicie za wybudowanie swoich bluszczy. marzena i jacek Witam Was Serdecznie! My za stan surowy otwarty z dachem i oknami dachowymi zapłacimy 40 tys. Materiały dostarczamy sami chyba ze czegoś nagle zabraknie to sami biorą z pobliskiej hurtowni. Budują nam górale i narazie jesteśmy bardzo zadowoleni, robota pali mi sie w rękach. W trzy dni postawili mury parteru a teraz szalują strop. Ostatnio okazało się ze w naszym niedalekim sąsiedztwie na ulicy obok stoi identyczny bluszcz nawet zmiany wprowadzili te same. Byliśmy oglądać w środku bo tam to już okana i tynki są. Jestem pod wrażeniem, bardzo ładnie to wygląda. Podoba nam się i z zewnątrz i w środku. U nas to narazie strasznie ciasno się wydaje pewnie dlatego że jest czerwono od porotermu. Jak będą tynki to będzie jak u sąsiadów. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 20.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Można wam tylko pozazdrościć ,że widzieliście BLUSZCZA w rzeczywistości,no i ekipy także.My ciągle szukamy.Jeżeli znajdziesz chwile czasu to wstaw jakieś zdjęcia.Pozdrawiam marzena i jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts