Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Dobrej

Gość krasnoludek

Recommended Posts

Do krasnoludka

Nie było mnie tutaj trochę czasu,miło popatrzeć jak się mury pną do góry BLUSZCZY.Niestety my nie ruszymy w tym roku :cry: Główny powód to brak ekipy budującej.Cały czas szukamy ,mieliśmy kilka propozycji ale nie dogadaliśmy się co do ceny.Także mam prośbe,napiszcie ile płacicie za wybudowanie swoich bluszczy.

marzena i jacek

Do krasnoludka

Nie było mnie tutaj trochę czasu,miło popatrzeć jak się mury pną do góry BLUSZCZY.Niestety my nie ruszymy w tym roku :cry: Główny powód to brak ekipy budującej.Cały czas szukamy ,mieliśmy kilka propozycji ale nie dogadaliśmy się co do ceny.Także mam prośbe,napiszcie ile płacicie za wybudowanie swoich bluszczy.

marzena i jacek

Witam Was Serdecznie!

My za stan surowy otwarty z dachem i oknami dachowymi zapłacimy 40 tys. Materiały dostarczamy sami chyba ze czegoś nagle zabraknie to sami biorą z pobliskiej hurtowni. Budują nam górale i narazie jesteśmy bardzo zadowoleni, robota pali mi sie w rękach. W trzy dni postawili mury parteru a teraz szalują strop.

Ostatnio okazało się ze w naszym niedalekim sąsiedztwie na ulicy obok stoi identyczny bluszcz nawet zmiany wprowadzili te same. Byliśmy oglądać w środku bo tam to już okana i tynki są. Jestem pod wrażeniem, bardzo ładnie to wygląda. Podoba nam się i z zewnątrz i w środku. U nas to narazie strasznie ciasno się wydaje pewnie dlatego że jest czerwono od porotermu. Jak będą tynki to będzie jak u sąsiadów. :D

Pozdrawiamy!