Muffi 25.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ja byłam w tym roku, było super chociaz zaliczyliśmy masowe zatrucie, mi nic nie było, męża troche sponiewierało za to synek 1,5 roczny wrócił z salmonellą ( badaliśmy sie wszyscy po powrocie i tylko młodemu wyszło) ale i tak bym jescze pojechala bo plaze, morze, klimat zabytki super ps. polecam odwiedzic ElJem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 28.08.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja bylam w zeszlym roku, z poltorarocznym synkiem. Jedzenie bylo dobre i zadnemu z nas nic nie zaszkodzilo. Plaza przesliczna - piekny piaseczek i cieple morze. Co do miejscowych zwyczajow, to moi poprzednicy wszystko juz opisali. Jesli chodzi o alkohole to bede oryginalna, bo mnie smakowala miejscowa wodka wyrabiana z daktyli, niestety nie pamietam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts