spiotr 19.02.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 WitamWysylamy wiec e-maila zredagowanego przez autora watku.spiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.02.2002 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Aziel - pan Nitka chyba zrezygnował (choć mam nadzieję, że jednak czyta i czeka na "swój" wątek) ze względu na rozrost Forum. Forum stało się trochę mniej fachowe, za to bardziej przyjacielskie i jest więcej wątków, które dają do myślenia. Kto potrzebuje pana Nitki znajdzie go na stronach, które podawał lub e-mail'em. Mam nadzieję, że te parę osób, które daje dużo dobrych rad nie opuści nas w potrzebie.A ja dalej się upieram nad zachęceniem Redakcji i producentów do utworzenia jednego for'a z poradami. Większość z nich ma swoje strony, na których są jakieś FAQ, ale do tych mało kto zagląda. A tu ruch, że klawiatury są gorące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.02.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Pilnie śledzimy życie Forum - to oczywiste. Cieszymy się, że to miejsce jest przydatne dla budujących, a także do poznawania przyjaznych osób zainteresowanych podobnymi sprawami. Co do monitoringu Forum przez fachowców - będziemy starali się wprowadzić ten pomysł w życie. PozdrawiamyRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 20.02.2002 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem, nawet tym "uprzejmym inaczej". Serdeczny dzięki Redakcji za odpowiedź.Miałem krótki wyjazd i nie mogłem się wczoraj odezwać. Jak widać zdecydowana większość jest za tym, aby Forum było wspomagane przez fachowców. Byłoby sympatycznie, gdyby specjalista Muratora mógł rozwiać nasze wątpliwości nie tylko w zakresie prawa budowlanego, ale również w zastosowaniu wielu nowoczesnych technologii.Nie wiem czy w tej sytuacji mamy wysyłać emaila do Redakcji?Myślę, że należałoby poczekać jakiś czas na konkretne propozycje. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts