Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co o tym sądzicie?

Gość krzysztofh

Recommended Posts

Aziel - pan Nitka chyba zrezygnował (choć mam nadzieję, że jednak czyta i czeka na "swój" wątek) ze względu na rozrost Forum. Forum stało się trochę mniej fachowe, za to bardziej przyjacielskie i jest więcej wątków, które dają do myślenia. Kto potrzebuje pana Nitki znajdzie go na stronach, które podawał lub e-mail'em. Mam nadzieję, że te parę osób, które daje dużo dobrych rad nie opuści nas w potrzebie.

A ja dalej się upieram nad zachęceniem Redakcji i producentów do utworzenia jednego for'a z poradami. Większość z nich ma swoje strony, na których są jakieś FAQ, ale do tych mało kto zagląda. A tu ruch, że klawiatury są gorące.

Pilnie śledzimy życie Forum - to oczywiste. Cieszymy się, że to miejsce jest przydatne dla budujących, a także do poznawania przyjaznych osób zainteresowanych podobnymi sprawami. Co do monitoringu Forum przez fachowców - będziemy starali się wprowadzić ten pomysł w życie. Pozdrawiamy

Redakcja

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem, nawet tym "uprzejmym inaczej".

Serdeczny dzięki Redakcji za odpowiedź.

Miałem krótki wyjazd i nie mogłem się wczoraj odezwać. Jak widać zdecydowana większość jest za tym, aby Forum było wspomagane przez fachowców. Byłoby sympatycznie, gdyby specjalista Muratora mógł rozwiać nasze wątpliwości nie tylko w zakresie prawa budowlanego, ale również w zastosowaniu wielu nowoczesnych technologii.

Nie wiem czy w tej sytuacji mamy wysyłać emaila do Redakcji?

Myślę, że należałoby poczekać jakiś czas na konkretne propozycje.

Co Wy na to?