Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdybys był/a administratorem tego forum

Gość selimm

Recommended Posts

Ok...

no jeszcze raz

zdecydowanie dalabym mozliwosc ignorowania pewnych osób - nie wiem czy dowolna liczbe czy np. 5 nickow, nie wazne, wazne zeby taka opcja była :wink:

I zeby byla mozliwosc wylaczenia sprzed oczy postów co poniektórych ;)

(ja jedna kandydatke do zaszczytnej funkcji ignora mam;))

dwa - dalabym mozliwosc blokowania wiadomosci prywatnych od niektórych osob.... (jak dostane to jestem zbyt ciekawa zeby nie przeczytac - podziwiam jak ktos ma taka silna wole ze wywali maila nie czytajac :wink: )

trzy - zrobilabym porzadne konto ze skrzynka na muratorze - to co jest strasznie szybko wyczerpuje swoja pojemnosc :( i jest tylko poczta w obrebie forum...

mogła by byc normalna skrzynka do odbierania i wysylania poczty... np. nawet an inne konta w innej domenie... (tzn nie wiem jak to z technicznego punktu wyglada- ja zaluje ze tak nie jest)

Zadbalabym o zwiekszenie ilosci moderatorow i zwiekszenie ich kompetencji. Dodalaby system szybkiego powiadamiania moderatorow o rozrubach u innych nieprawidlowosciach.

Widzę JoShi, że jesteś zwolennikiem ornunga. :wink:

Ja przychylam się do propozycji Zielonookiej - zwłaszcza ukrywania postów niechcianych osób (sama na chwilę obecną takich nie mam, ale może niektórych by nie korciło żeby odpowiadać :wink: ).

Dla mnie za dużo jest wątków towarzyskich po różnych podforach, a to psycholog, a to dział porad, dowcipy w klubie, a i w samej kawiarni też coś się ciagle dzieje. Zebrałabym to w jedno miejsce. No chyba, że Wy macie rozrywkę w skakaniu po różnych watkach.

Monika B napisała:

Dla mnie za dużo jest wątków towarzyskich po różnych podforach, a to psycholog, a to dział porad, dowcipy w klubie, a i w samej kawiarni też coś się ciagle dzieje. Zebrałabym to w jedno miejsce. No chyba, że Wy macie rozrywkę w skakaniu po różnych watkach.

ALe to jest najfajniejsze :):) a można sobie włączyć funkcję "nowych wątków" i cool :):)