selimm 25.04.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 To co byś zmienił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 to pytanie na serio? chcesz powaznych odpowiedzi? ps. nie co bys "zmienił" a co bys "zmienił/ła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 uuuuu jakaś prowokacja!!! Ja się tam nie wychylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja mam cos.... ale o tym juz pisalam, i to calkiem serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ok... no jeszcze raz zdecydowanie dalabym mozliwosc ignorowania pewnych osób - nie wiem czy dowolna liczbe czy np. 5 nickow, nie wazne, wazne zeby taka opcja była I zeby byla mozliwosc wylaczenia sprzed oczy postów co poniektórych (ja jedna kandydatke do zaszczytnej funkcji ignora mam;)) dwa - dalabym mozliwosc blokowania wiadomosci prywatnych od niektórych osob.... (jak dostane to jestem zbyt ciekawa zeby nie przeczytac - podziwiam jak ktos ma taka silna wole ze wywali maila nie czytajac ) trzy - zrobilabym porzadne konto ze skrzynka na muratorze - to co jest strasznie szybko wyczerpuje swoja pojemnosc i jest tylko poczta w obrebie forum... mogła by byc normalna skrzynka do odbierania i wysylania poczty... np. nawet an inne konta w innej domenie... (tzn nie wiem jak to z technicznego punktu wyglada- ja zaluje ze tak nie jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 25.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja bym w końcu zmienił czas na letni! Jak siedzę za długo na forum to okazuje się, że mam godzinę w plecy! I ciągle jestem spóźniony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja bym Ciebie zrobila moderatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja bym w końcu zmienił czas na letni! Jak siedzę za długo na forum to okazuje się, że mam godzinę w plecy! I ciągle jestem spóźniony!!! to zmien...przeciez sam to zmieniasz ...w profilu swoim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Podzielilbym wymiane na pare czesci co sie da to przeniesc i zaczac od nowa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja bym Ciebie zrobila moderatorem po trzykroć popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja bym Ciebie zrobila moderatorem po trzykroć popieram dobra dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja bym Ciebie zrobila moderatorem po trzykroć popieram dobra dobra... No wyraźnie się do tego przymierza Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 25.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam Zdecydowanie uporządkować Forum, ale to chyba więcej roboty dla moderatorów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.04.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zadbalabym o zwiekszenie ilosci moderatorow i zwiekszenie ich kompetencji. Dodalaby system szybkiego powiadamiania moderatorow o rozrubach u innych nieprawidlowosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zadbalabym o zwiekszenie ilosci moderatorow i zwiekszenie ich kompetencji. Dodalaby system szybkiego powiadamiania moderatorow o rozrubach u innych nieprawidlowosciach. Widzę JoShi, że jesteś zwolennikiem ornunga. Ja przychylam się do propozycji Zielonookiej - zwłaszcza ukrywania postów niechcianych osób (sama na chwilę obecną takich nie mam, ale może niektórych by nie korciło żeby odpowiadać ). Dla mnie za dużo jest wątków towarzyskich po różnych podforach, a to psycholog, a to dział porad, dowcipy w klubie, a i w samej kawiarni też coś się ciagle dzieje. Zebrałabym to w jedno miejsce. No chyba, że Wy macie rozrywkę w skakaniu po różnych watkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja bym dodala wiecej "buziek" np. ziewającą , cmokającą , a nawet taka ze srodkowym palcem w gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Zadbalabym o zwiekszenie ilosci moderatorow i zwiekszenie ich kompetencji. Dodalaby system szybkiego powiadamiania moderatorow o rozrubach u innych nieprawidlowosciach. Joshi Tyś je gorszo niż zimno niemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Monika B napisała: Dla mnie za dużo jest wątków towarzyskich po różnych podforach, a to psycholog, a to dział porad, dowcipy w klubie, a i w samej kawiarni też coś się ciagle dzieje. Zebrałabym to w jedno miejsce. No chyba, że Wy macie rozrywkę w skakaniu po różnych watkach. ALe to jest najfajniejsze :) a można sobie włączyć funkcję "nowych wątków" i cool :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.05.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 tematykę forum i pojemność skrzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 albo mi sie wydaje ,ale pojemnosc skrzynek sie chyba zwiekszyła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts