smutna lidka 06.05.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 albo mi sie wydaje ,ale pojemnosc skrzynek sie chyba zwiekszyła ?? wcale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.05.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 albo mi sie wydaje ,ale pojemnosc skrzynek sie chyba zwiekszyła ?? wcale nie skad wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 08.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 albo mi sie wydaje ,ale pojemnosc skrzynek sie chyba zwiekszyła ?? wcale nie skad wiesz bo mam 93 proc to co to za zwiększenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 08.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Zdecydowanie uporządkować Forum, ale to chyba więcej roboty dla moderatorów pozdrawiam zdecydowanie popieram ten postulat zlikwidować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts