Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Trójmiasto i okolice - DZIAŁKI

Recommended Posts

• 1 month później...

Mam do sprzedania działkę 3000m2 w miejscowości Pszczółki tj 20 km od Gdańska, bardzo spokojna okolica, cisza spokój a do Trójmiasta blisko, ładna miejscowość, Wydane warunki zabudowy pod budowę domu jednorodzinnego, nic tylko stawiać domek

:D

rozpoczyman budowę się na sąsiedniej działce więc polecam :wink:

więcej info na priva

• 2 months później...

Po długich poszukiwaniach kupiłem 1000m^2 w koleczkowie 8)

Do sprzedającego dotarłem z ogłoszenia bezpośredniego w internecie - warto było zadać sobie trud samodzielnych poszukiwań bo to co oglądałem przez agencje pośrednictwa zawsze było 50-100 tys droższe.

Z perspektywy zachęcam wszystkich poszukujących do wytrwałości.

Dla zainteresowanych:

widziałem tablicę w Koleczkowie, róg ul. Kamieńskiej i Wejherowskiej, działka duża - coś koło 30arów, ceny też nie pamiętam dokładnie ale coś ok. 60-70PLN/m^2. Działka wyglądała na podmokłą (przy rzeczce).

Powodzenia.

• 2 years później...

Witam

Słyszałam wiele pozytywnych opinii o miejscowości Otalżyno . Jestem zainteresowana kupnem działki nad tamtejszym jeziorem . Miejscowość jest oddalona tylko 4 km od jeziora Kamień a podobno znacznie większa cisza i spokój niż w Kamieniu . Z tego co się dowiedziałam nad jeziorem tym działki powykupywane zostały na początku lat dziewiędziesiątych i teraz trudno trafić atrakcyjną działkę w przyzwoitej cenie .

Czy ktoś ma jakieś informację na tej miejscowości , czy opłaca się tam kupić działkę ? .Ewentualne oferty z ceną proszę kierować na email [email protected]

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
.

Z perspektywy zachęcam wszystkich poszukujących do wytrwałości.

.

to prawda , ja tez zachecam do samodzielnych poszukiwan .

My nasza dzialke szukalismy prawie dwa lata , dzien w dzien biegalismy z samego rana do kiosku po gazety potem na necie no a potem juz w samochodzie objazdowka . latem zamiast odpoczywac nad woda to pocilismy sie w aucie jezdzac i ogladajac. ale warto bylo . nie zalujemy . Mamy sliczna dzialeczke .

biura posrednictwa nie raz probowaly wcisnac jakies podmokle laki itp. pamietajcie biura sprzedaja czesciej to co samemu sie nie udalo sprzedac .

dobra rada

zanim kupicie wizyta w gminie obowiazkowa - my prawie kupilismy dzialke na planowanej autostradzie . I nawet panie w gminie staraly sie to zataic , wyszlo przypadkiem jak wlasciciel wlaczyl telefon na glosnomowiacy a pani geodeta mowila cyt " panie Wojtku niech pan szybko dobije targu i bierze jak najwieksza zaliczke , a o plany autostrady niech sie sami martwia"

prawie padlam .autostrada leborska miala wtedy 3 warianty przebiegu , jeden z nich przebiegal przez ta ladna dzialeczke - oczywiscie nie kupilismy jej. ale przestrzegam - sprawdzajcie wszystko !!!!!

powodzenia

ta moja historia to tak dla przestrogi

Oferta skierowana jest do odbiorców indywidualnych, deweloperów oraz instytucji. Specjalizujemy się w projektowaniu pomieszczeń mieszkalnych, rezydencji, apartamentów a także wnętrz użyteczności publicznej takich jak biura, restauracje, bary i sklepy. W zależności od potrzeb i rodzaju inwestycji istnieje kilka sposobów realizacji projektu mogą to być: porada, szczegółowy projekt wraz z rysunkami technicznymi oraz wizualizacjami, lub rozbudowana forma współpracy opierająca się na projekcie z nadzorem autorskim. Na każdym etapie prac służymy radą i swoim doświadczeniem. Szczegółowe informacje dotyczące cen oraz terminów realizacji uzyskacie Państwo pod nr telefonu 660 40 29 43 lub pod adresem internetowym [email protected]

poniżej linki do moich realizacji

https://plus.google.com/photos/109859366705135248504/albums

https://www.facebook.com/fabrykawnetrz1/photos

http://www.fabryka-wnetrz.com/

• 2 months później...

Witam,

Mam do sprzedania działki pod zabudowę jednorodzinną w miejscowości Małkowo od 855 do 1100 metrów; w pobliżu osiedli "Park w Małkowie" i "Osiedle Zielone".

Na działkach skrzynki elektryczne, wodociąg w budowie - finalizacja wrzesień 2012. Osoby zainteresowane proszę o kontakt [email protected] lub 693937343.

• 4 months później...