SZUMI 19.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 a ja mam do sprzedania ładnie położoną działkę w Leźnie. 839m2, uzbrojona w prąd wodę i kanalizę. Miła i spokojna okolica. Blisko szkoła, sklepy, kościół. Jeżeli ktoś zainteresowany, proszę o maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Gmina Cedry Wielkie ma do sprzedania około 10 działek położonych w Cedrach Małych.Uzbrojone cena wywoławcza 69.000 zł Więcej info na gminnej str internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 03.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mam do sprzedania działkę 3000m2 w miejscowości Pszczółki tj 20 km od Gdańska, bardzo spokojna okolica, cisza spokój a do Trójmiasta blisko, ładna miejscowość, Wydane warunki zabudowy pod budowę domu jednorodzinnego, nic tylko stawiać domek rozpoczyman budowę się na sąsiedniej działce więc polecam więcej info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 14.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Po długich poszukiwaniach kupiłem 1000m^2 w koleczkowie Do sprzedającego dotarłem z ogłoszenia bezpośredniego w internecie - warto było zadać sobie trud samodzielnych poszukiwań bo to co oglądałem przez agencje pośrednictwa zawsze było 50-100 tys droższe. Z perspektywy zachęcam wszystkich poszukujących do wytrwałości. Dla zainteresowanych: widziałem tablicę w Koleczkowie, róg ul. Kamieńskiej i Wejherowskiej, działka duża - coś koło 30arów, ceny też nie pamiętam dokładnie ale coś ok. 60-70PLN/m^2. Działka wyglądała na podmokłą (przy rzeczce). Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrycha 2211 20.11.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam Słyszałam wiele pozytywnych opinii o miejscowości Otalżyno . Jestem zainteresowana kupnem działki nad tamtejszym jeziorem . Miejscowość jest oddalona tylko 4 km od jeziora Kamień a podobno znacznie większa cisza i spokój niż w Kamieniu . Z tego co się dowiedziałam nad jeziorem tym działki powykupywane zostały na początku lat dziewiędziesiątych i teraz trudno trafić atrakcyjną działkę w przyzwoitej cenie . Czy ktoś ma jakieś informację na tej miejscowości , czy opłaca się tam kupić działkę ? .Ewentualne oferty z ceną proszę kierować na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuya 20.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam, jestem na etapie rozglądania się za działką... interesują mnie obrzeża Gdyni, może Wiczlino .... byle nie totalne odludzie . jak ktoś ma do zaoferowania bądź ma w bezpośrebim sąsiedztwie 'fajna' okoła 1000m działkę na sprzedaż, to proszę o cynk;)[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muftika 01.04.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Działki w Gościcinie - 50zł/m2 - nieuzbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 12.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 . Z perspektywy zachęcam wszystkich poszukujących do wytrwałości. . to prawda , ja tez zachecam do samodzielnych poszukiwan . My nasza dzialke szukalismy prawie dwa lata , dzien w dzien biegalismy z samego rana do kiosku po gazety potem na necie no a potem juz w samochodzie objazdowka . latem zamiast odpoczywac nad woda to pocilismy sie w aucie jezdzac i ogladajac. ale warto bylo . nie zalujemy . Mamy sliczna dzialeczke . biura posrednictwa nie raz probowaly wcisnac jakies podmokle laki itp. pamietajcie biura sprzedaja czesciej to co samemu sie nie udalo sprzedac . dobra rada zanim kupicie wizyta w gminie obowiazkowa - my prawie kupilismy dzialke na planowanej autostradzie . I nawet panie w gminie staraly sie to zataic , wyszlo przypadkiem jak wlasciciel wlaczyl telefon na glosnomowiacy a pani geodeta mowila cyt " panie Wojtku niech pan szybko dobije targu i bierze jak najwieksza zaliczke , a o plany autostrady niech sie sami martwia" prawie padlam .autostrada leborska miala wtedy 3 warianty przebiegu , jeden z nich przebiegal przez ta ladna dzialeczke - oczywiscie nie kupilismy jej. ale przestrzegam - sprawdzajcie wszystko !!!!! powodzenia ta moja historia to tak dla przestrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 12.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 widzialam dzialki do sprzedania w Przyjazni za tresura psow ale przed torami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabr_spamer_rz 12.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Oferta skierowana jest do odbiorców indywidualnych, deweloperów oraz instytucji. Specjalizujemy się w projektowaniu pomieszczeń mieszkalnych, rezydencji, apartamentów a także wnętrz użyteczności publicznej takich jak biura, restauracje, bary i sklepy. W zależności od potrzeb i rodzaju inwestycji istnieje kilka sposobów realizacji projektu mogą to być: porada, szczegółowy projekt wraz z rysunkami technicznymi oraz wizualizacjami, lub rozbudowana forma współpracy opierająca się na projekcie z nadzorem autorskim. Na każdym etapie prac służymy radą i swoim doświadczeniem. Szczegółowe informacje dotyczące cen oraz terminów realizacji uzyskacie Państwo pod nr telefonu 660 40 29 43 lub pod adresem internetowym [email protected] poniżej linki do moich realizacji https://plus.google.com/photos/109859366705135248504/albumshttps://www.facebook.com/fabrykawnetrz1/photoshttp://www.fabryka-wnetrz.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krissss 13.06.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Witam, Mam do sprzedania działki pod zabudowę jednorodzinną w miejscowości Małkowo od 855 do 1100 metrów; w pobliżu osiedli "Park w Małkowie" i "Osiedle Zielone".Na działkach skrzynki elektryczne, wodociąg w budowie - finalizacja wrzesień 2012. Osoby zainteresowane proszę o kontakt [email protected] lub 693937343. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrycha 2211 04.11.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam Piszę ponownie w tej samej sprawie . Pilnie poszukuję działki w miejscowości Otalżyno . Interesuje mnie położona możliwie blisko jeziora z dobrym dojazdem i sąsiedztwem . Oferty proszę kierować na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts