pete 20.05.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witam wszystkich z moich rodzinnych stron. Ja już od 20 lat w innej częsci Polski ale sentyment pozostał. Kilka razy do roku bywam w krainie scyzoryków.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 20.05.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witam wszystkich z moich rodzinnych stron. Ja już od 20 lat w innej częsci Polski ale sentyment pozostał. Kilka razy do roku bywam w krainie scyzoryków.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 19.06.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Na potęgę posępnego Scyzoryka Witam Wszystkich W czwartek złożyłem wszystkie potrzebne papiery o ustalenie warunków. Wbrew powszechnej opini o naszych urzędnikach, pani, z przepięknym niebieskim makijażem wokół oczu uprzejmnie poprawiła mi błedy we wniosku, dała nową karteczkę, pozwoliła przepisać i złożyć uff . Teraz pozostaje tylko gromadzić materiały i czekać na decyzję 17 VIII - jeszcze zdąże spokojnie wyjechać na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts