Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W sadzie Europy - Grójec i okolice

Recommended Posts

Może tak wzorem innym stworzyć grupę dla kupujących działki, planujących budowy no i oczywiście budujących z okolic Grójca.

Wyszukiwarka milczy na ten temat. Na hasło Grójec - cisza. Czyżby nikt z naszych nie odwiedzał forum?

Zmieniłem nazwę grupy na W sadzie Europy ...

Lepiej brzmi ??

Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 5 months później...
  • 2 weeks później...

Hej!

Aktualnie jestem na etapie kompletowania dokumentów, aby otrzymać z gminy decyzję o warunkach zabudowy. I na tej podstawie architekt zrobi projekt przebudowy i nadbudowy mojej chałupki. Z tego co się zdążyłam zorientować na taką decyzję czeka się ok. 3 miesięcy. Więc jak wszystko dobrze pójdzie dostaną ją w prezencie na Gwiazdkę! :lol:

Mogę zatem jedynie posprzątać działkę, a jest co : 1700 m2 - była strasznie zarośnięta i zaniedbana.

Czy ktoś może mi polecić jakiegoś architekta "z wyobraźnią" z rejonu Grójca i okolic?

Czy ktoś może mi polecić jakiegoś architekta "z wyobraźnią" z rejonu Grójca i okolic?

Np. naprzeciwko starostwa - Usługi projektowe, mam u nich nadzór budowlany. Czy z wyobraźnią - nie wiem?

Na pewno nie będzie trzeba latać za pozwoleniem na budowę - dostaniesz do ręki.

Adaptację natomiast robiłem gdzie indziej, ale tam nie potrzeba było wyobraźni, praktycznie obyło się bez zmian.

Natomiast sam załatwiałem kwity do PnB.

• 2 weeks później...
  • 1 year później...