jewrioszka 03.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Chmmm.... może trzeba by cos z tym zrobić? Co prawda jestem w grupie Piaseczyńskiej, bo ten powiat to jednak do grójca mam znacznie bliżej tylko 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 03.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Kilka osób się przewinęło na krótko. Jeśli znajdą się chętni to reaktywacja jest zawsze możliwa. Najwyraźniej mało się buduje - czyżby drogie działki i kiepska infrastruktura - wg mnie tak właśnie jest.Ja jestem blisko wykończenia .... psychicznego przede wszystkim. Jewrioszka - z fajnych rzeczy - plac zabaw dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danio78 03.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ja jestem blisko wykończenia .... psychicznego przede wszystkim. A ja dopiero zaczynam tz. złożyłem papierki i czekam na pozwolenie na budowę. Psychicznie jeszcze jakoś się trzymam, ale nie wiem jak to będzie po budowie Zacznę raczej na wiosnę chyba, że murarz się wyrobi na budowie, którą kończy i zrobimy fundamenty w tym roku. A jeśli chodzi o budowy w naszym terenie to z tego co widzę to sporo budynków rośnie, a ludki pewnie nie mają czasu na forum siedzieć lub siedzą jako goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.10.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Raczej bym nie liczył na dużą liczbę forumowiczów z naszych okolic. Po prostu zbyt mało użytkowników netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 04.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Raczej bym nie liczył na dużą liczbę forumowiczów z naszych okolic. Po prostu zbyt mało użytkowników netu. Ja już mam dosyć wszystkiego co ma związek z budową, przestałem się więc pokazywać też na forum. Przez pracę, budowę, zakup materiałów wykończeniowych nie ma czasu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.10.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Więc jakbyś chciał odkurzacz centralny to sie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 06.10.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Więc jakbyś chciał okna, kominek lub reku bez stresu to zapraszam. Okna już mamy, rekuparatora nie planujemy - przynajmniej na razie - choć możliwości techniczne są (pustki strychowe). Kominek jeszcze nie wybrany - będzie sparke albo sparthem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
euro 18.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 to sobie pospali Grójczanie. Podłaczam sie do forum, obiecuje codziennie odwiedzac. A tymczasem powiedzcie mi ile sie czeka na poszczegulne papiery i jaka jest kolejność ich załatwiania. Przy załorzeniu żę działka jest rolna i należy do mojego Taty. cóż począć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanek 10.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Cześć, Ja się będę budował w Barcicach Drwalewskich także jestem zainteresowany wymianą doświadczeń w Grójeckich urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 13.02.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To może i ja czasem cos pomogę? Co prawda jestem z powiatu Piaseczno, ale np. do Barcic mam 2km i bliżej do Grójca niż Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optical 13.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam, za pozwoleniem sie podłącze. Do grupy piaseczyńskiej mi troche daleko - budowa między Górą a Grójcem tak więc licze na rozrost grupy i wzajemną pomoc. I już pierwsze pytanie. Jak poradzić sobie z mediami potrzebnymi do stanu surowego czyli prąd i woda. Bo jak narazie to zostaje mi agregat i beczka niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golf 05.01.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 czy grupa jeszcze zyje??? Chynów-ktoś zna,ktoś mieszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasiny2015 28.12.2015 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Dzień dobry wszystkim ! Chciałabym prosić o polecenie jakiejś dobrej ekipy budowlanej w okolicach Tarczyna. Teren działki jest delikatnie podmokły, jesteśmy już po badaniu geologicznym czekamy na wydanie opinii. W wstępnej opinii geologa możliwość budowania jest pod warunkiem mocnych, solidnych i wysokiej jakości fundamentów ! Szukamy doświadczonej firmy, budowa miałaby się zacząć ok. lipca - sierpnia 2016.Zastanawiamy się nad firmą RosłanDom, jest w naszej okolicy i budowali niedaleko podobny dom do tego który my wybraliśmy - firma Archon WILLA ELIZA. Proszę o pomoc i ewentualne podpowiedzi. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts