JoShi 01.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ALE NAJPIERW 3 BRAMY WPÓŚCIL!!!! Bo obrona zawiodla, wiec nie mial szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 01.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Bo on nie gra wcale na przedpolu. Musi miec dobrą obronę. A spróbuj walnąć piłke na jego lewą. Zobaczysz, czy łapnie. W karnych miał szczęście. Rzucił się tam, gdzie trzeba. Ale! intuicja to podstawa Ergo: brawo Dudek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 01.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Kto zaczepia faceta oglądającego ważny mecz w telewizji?? Nikt nie zaczepia. Robi mu tosty, zanosi piwko, siada z daleka (mam zakaz komentowania meczy i czasem lecą różne przedmioty po haśle oooooooooo, teraz walnie), bierze sobie piwko tyż i ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 01.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No to podobnie jak ja mam gdy moja małżonka ogląda "M jak Miłość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 I dlatego nie mamy telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts