BUSYHAD 26.07.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 MAM DO KUPIENIA DZIAŁKE Z BARDZO DUŻYM BUDYNKIEM NA KTÓRYM SIEDZI KONSERWATOR ZABYTKÓW. dZIAŁKA JEST WARTA TYCH PIENIĘDZY A BUDYNEK JEST DODATKIEM . jEDNAKŻE CAŁY SIĘ SYPIE I REMONT POCHŁONĄŁBY GIGANTYCZNE ŚRODKI. NIECH MI KTOS PORADZI CZY WCHODZIC W TAKA INWESTYCJE I CZY TEN KONSERWATOR TO JAKIS PROBLEM NIE DO PRZESKOCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 27.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja bym darowała sobie. Remont musiałbyś przeprowadzić pod nadzorem konserwatora. Wszystko to co było kiedyś na tym budynku będziesz musiał odtworzyć tak jak było kiedyś:ozdobne gzymsy, tynki, itp. Mój znajomy o ile dobrze sobie przypominam nawet mieszankę do tynkowania robił jakimś starym sposobem-musiałabym dokładniej się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jak nie masz kasy - nawet tamtędy nie przechodź !Mam znajomych, którzy mają sklep na dole budynku podlegającego pod konserwatora.Remont wnętrza (!!!) mogli zrobić po 3 latach z mnóstwem papierków po drodze ..J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 MAM DO KUPIENIA DZIAŁKE Z BARDZO DUŻYM BUDYNKIEM NA KTÓRYM SIEDZI KONSERWATOR ZABYTKÓW. dZIAŁKA JEST WARTA TYCH PIENIĘDZY A BUDYNEK JEST DODATKIEM . jEDNAKŻE CAŁY SIĘ SYPIE I REMONT POCHŁONĄŁBY GIGANTYCZNE ŚRODKI. NIECH MI KTOS PORADZI CZY WCHODZIC W TAKA INWESTYCJE I CZY TEN KONSERWATOR TO JAKIS PROBLEM NIE DO PRZESKOCZENIA nie kupowalabym sypiacy sie budynek to lepiej wyburzyc i postawic nowy niz remontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 jesli nie musisz kupowac to odpuść sobie ... ja mam z tym do czynienia w miejscowości gdzie pracuje ... co drugi budynek jest pod konserwatorem efekt taki ze wiekszosc to rudery bo ciezko cokolwiek ustalic i zrobic no i oczywiscie duzo drozej niz normalnie ... a jak strasznie ci zalezy to pogadaj z konserwatorem ... moze akurat (2% szans ) okaze sie ze idzie sie z nim dogadac i wymogow strasznych mial nie bedzie ... of kors obietnice ew. wspolpracy i malych wymagac bierz na papierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Dla mnie nieciekawie brzmi "z bardzo dużym budynkiem"... Raczej nie oznacza to bardzo małych kosztów. Co tam masz - zamek krzyżacki ? Kiedyś jak już będę obrzydliwie bogata, to z premedytacją sobie nabędę i wyremontuję taką "ruderę". Jedno z marzeń do późniejszej realizacji Teraz - właśnie - nie podchodziłabym za blisko, bo jeszcze za bardzo by do głowy weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Kiedyś jak już będę obrzydliwie bogata, to z premedytacją sobie nabędę i wyremontuję taką "ruderę". Jedno z marzeń do późniejszej realizacji Teraz - właśnie - nie podchodziłabym za blisko, bo jeszcze za bardzo by do głowy weszło baba_b ja wtedy zostanę u Ciebie ogrodnikiem i będę zarabiał mnóstwo $$$$$$$$ tobie to i tak będzie bez różnicy bo będziesz obrzydliwie bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Kiedyś jak już będę obrzydliwie bogata, to z premedytacją sobie nabędę i wyremontuję taką "ruderę". Jedno z marzeń do późniejszej realizacji Teraz - właśnie - nie podchodziłabym za blisko, bo jeszcze za bardzo by do głowy weszło baba_b ja wtedy zostanę u Ciebie ogrodnikiem i będę zarabiał mnóstwo $$$$$$$$ tobie to i tak będzie bez różnicy bo będziesz obrzydliwie bogata Płacę w EUR , jak Ci odpowiada - czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Kiedyś jak już będę obrzydliwie bogata, to z premedytacją sobie nabędę i wyremontuję taką "ruderę". Jedno z marzeń do późniejszej realizacji Teraz - właśnie - nie podchodziłabym za blisko, bo jeszcze za bardzo by do głowy weszło baba_b ja wtedy zostanę u Ciebie ogrodnikiem i będę zarabiał mnóstwo $$$$$$$$ tobie to i tak będzie bez różnicy bo będziesz obrzydliwie bogata Płacę w EUR , jak Ci odpowiada - czemu nie to jesteśmy ugadani ... zadzwoń jak będziesz obrzydliwie bogata PS. włącz się na GG ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Przykre to... Eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.07.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Dla mnie nieciekawie brzmi "z bardzo dużym budynkiem"... Raczej nie oznacza to bardzo małych kosztów. Co tam masz - zamek krzyżacki ? Kiedyś jak już będę obrzydliwie bogata, to z premedytacją sobie nabędę i wyremontuję taką "ruderę". Jedno z marzeń do późniejszej realizacji Teraz - właśnie - nie podchodziłabym za blisko, bo jeszcze za bardzo by do głowy weszło a wiesz... mam podobny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.07.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Też bym zostawiła, bo na pewno nie rozbierzesz, a jak zechcesz remontować, konserwator forsy nie da, ale do każdej ścianki działowej i dziurki w tej ściance będzie się wtrącał... Wiele budynków niszczeje z tego powodu, bo ludzie kupili i nie mogą zrobić tego, co planowali, bo konserwator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 27.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Najlepiej idź do konserwatora i przedstaw swoje zamiary co do tego budynku. Może Ci pomoże i powie co i jak trzeba w tej ruderce zrobić i ile może to kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dla mnie nieciekawie brzmi "z bardzo dużym budynkiem"... Raczej nie oznacza to bardzo małych kosztów. Co tam masz - zamek krzyżacki ? Kiedyś jak już będę obrzydliwie bogata, to z premedytacją sobie nabędę i wyremontuję taką "ruderę". Jedno z marzeń do późniejszej realizacji Teraz - właśnie - nie podchodziłabym za blisko, bo jeszcze za bardzo by do głowy weszło a wiesz... mam podobny pomysl Kiedyś jak już będę obrzydliwie bogata, to z premedytacją sobie nabędę i wyremontuję taką "ruderę". Jedno z marzeń do późniejszej realizacji Teraz - właśnie - nie podchodziłabym za blisko, bo jeszcze za bardzo by do głowy weszło baba_b ja wtedy zostanę u Ciebie ogrodnikiem i będę zarabiał mnóstwo $$$$$$$$ tobie to i tak będzie bez różnicy bo będziesz obrzydliwie bogata PRZECIEŻ SIE NIE ROZDWOJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.07.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Pawson, to ja ide na ogrodnika do Zielonej. Chociaz osobiscie wolalbym zatrudnic jakas ogrodniczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.07.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Tylko Zielona nie napisala, ze bedzie obrzydliwie bogata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Tylko Zielona nie napisala, ze bedzie obrzydliwie bogata... nie bądź taki ... daj jej szanse ... może będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.07.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Tylko Zielona nie napisala, ze bedzie obrzydliwie bogata... nie bądź taki ... daj jej szanse ... może będzie no jak pisze ze mam ten sam pomysl co baba, to chyba oczywiste ze w gre wchodzi rowniez obrzydliwe bogactwo Oć mmmad - oprocz ciebie zastrudnie pare slicznych ogrodniczek z zakazem noszenia kiecek dluzszych niz pol uda - bedziesz jak ten rodzynek wsrod nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 29.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 KUPIC CZY NIE KUPIC RUDERĘ Z KONSERWATOREM kupić i pomóc jej "opaść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.07.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Tylko Zielona nie napisala, ze bedzie obrzydliwie bogata... nie bądź taki ... daj jej szanse ... może będzie no jak pisze ze mam ten sam pomysl co baba, to chyba oczywiste ze w gre wchodzi rowniez obrzydliwe bogactwo Oć mmmad - oprocz ciebie zastrudnie pare slicznych ogrodniczek z zakazem noszenia kiecek dluzszych niz pol uda - bedziesz jak ten rodzynek wsrod nich Ide, tylko sie pospiesz... bo ja wolalbym jeszcze byc jak kokos, niz jak rodzynek . I zebym mogl oprocz walorow estetycznych mogl jeszcze porozmawiac przy pracy, prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts