Pawson 30.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Tylko Zielona nie napisala, ze bedzie obrzydliwie bogata... nie bądź taki ... daj jej szanse ... może będzie no jak pisze ze mam ten sam pomysl co baba, to chyba oczywiste ze w gre wchodzi rowniez obrzydliwe bogactwo Oć mmmad - oprocz ciebie zastrudnie pare slicznych ogrodniczek z zakazem noszenia kiecek dluzszych niz pol uda - bedziesz jak ten rodzynek wsrod nich Ide, tylko sie pospiesz... bo ja wolalbym jeszcze byc jak kokos, niz jak rodzynek . I zebym mogl oprocz walorow estetycznych mogl jeszcze porozmawiac przy pracy, prosze... bede sie targował ... mi wystarczą tylko walory estetyczne ... pogadam sobie na forum weź mnie ... weź mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.07.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja też chcę mieć walory estetyczne, jak już mam słono płacić Siłownia wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.07.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Pawson, myslalem, ze sie dogadalismy co do podzialu Dwoch ogrodkow nie obrobisz sam przez dluzszy czas, chociazby nie wiadomo jak bogate lub ladne byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A wracajac do watku wlasciwego: jestem w 1/4 wlascicielem malusienkiej rudery, na szczescie nie siedzi na niej jeszcze konserwator. I tak jak BB i Zielona mam nadzieje kiedys ja odnowic z powodow sentymentalnych (pod warunkiem, ze sie wczesniej nie rozleci). Ale najpierw zakoncze budowe domu, w ktorym bede mieszkal na co dzien.Wiec moja rada jest taka: jesli to ma byc Twoje pierwsze lokum - zdecydowanie nie, ale jesli masz gdzie mieszkac, masz pomysl i wsparcie rodziny - warto by sie zastanowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 BUSYHAD i co kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts