Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kupic czy nie kupic ruderę z konserwatorem

Gość BUSYHAD

Recommended Posts

Tylko Zielona nie napisala, ze bedzie obrzydliwie bogata... :(

nie bądź taki ... daj jej szanse ... może będzie :roll: :roll: :wink:

no jak pisze ze mam ten sam pomysl co baba, to chyba oczywiste ze w gre wchodzi rowniez obrzydliwe bogactwo :roll: :D

Oć mmmad - oprocz ciebie zastrudnie pare slicznych ogrodniczek z zakazem noszenia kiecek dluzszych niz pol uda :wink: :lol: - bedziesz jak ten rodzynek wsrod nich :wink:

Ide, tylko sie pospiesz... bo ja wolalbym jeszcze byc jak kokos, niz jak rodzynek :D. I zebym mogl oprocz walorow estetycznych mogl jeszcze porozmawiac przy pracy, prosze...

bede sie targował ...

mi wystarczą tylko walory estetyczne ...

pogadam sobie na forum

weź mnie ... weź mnie :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A wracajac do watku wlasciwego: jestem w 1/4 wlascicielem malusienkiej rudery, na szczescie nie siedzi na niej jeszcze konserwator. I tak jak BB i Zielona mam nadzieje kiedys ja odnowic z powodow sentymentalnych (pod warunkiem, ze sie wczesniej nie rozleci). Ale najpierw zakoncze budowe domu, w ktorym bede mieszkal na co dzien.

Wiec moja rada jest taka: jesli to ma byc Twoje pierwsze lokum - zdecydowanie nie, ale jesli masz gdzie mieszkac, masz pomysl i wsparcie rodziny - warto by sie zastanowic...