greg 29.10.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Mojej córeczce Dominice (2 latka) budowa kojarzy się głównie z piaseczkiem i poziomkami. Ale jak tam jest szybko się nudzi chce wracać do domku, do babci i dziadzia. Mam nadzieję, że jak podrośnie przekona sie do swojego domu, w którym będzie miała własny pokój, ogród i psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 24.11.2002 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2002 Dla mojego 13 -latka kwestia , gdzie zamieszkamy (nie zmienia szkoły) jest obojętna .11 -latka musiałam przekupić 3!!!!! psami na które wyraziłam zgodę . Działka w mieście, ale blisko lasu i duża, więc razem z Babcią chcieliby jeszcze kury i krowę . Mówię poważnie - najmłodszego i seniorkę rodu trudno mi będzie przeprowadzić. Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 27.11.2002 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Ciekawa jestem czy oboje możecie sobie pozwolić na pracę? Bo mi cos to wiejkie życie coraz bardziej pachnie siedzeniem w domu i opanowywaniem sytuacji rodzinnej chociaz jak dotąd mamy tylko 3letniego smyka. Swoją drogą na pytanie gdzie tata pracuje mówi że na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromirl 27.11.2002 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Moja córka(6 lat),cieszy się,że będzie mogła mieć koty,psy,żółwie,rybki w akwarium...Pozdrowienia.Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts