yemiołka 03.03.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Klubowicze! Ratunku! Czy ktoś oglądał kabarecik o Pani Serwisowej?? Bo już mi się zdaje, że miałam omamy... Nikt nie widział, nikt nie słyszał... i nie wiem, kto zacz a Serwisowa była cudownie kretyńska i chciałabym ją jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.03.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Klubowicze! Ratunku! Czy ktoś oglądał kabarecik o Pani Serwisowej?? Bo już mi się zdaje, że miałam omamy... Nikt nie widział, nikt nie słyszał... i nie wiem, kto zacz a Serwisowa była cudownie kretyńska i chciałabym ją jeszcze raz... a o czym Yemiłka mówisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 jeśli była cudownie kretyńska to też bym ją chciała zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.03.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 taaa, tylko widzę, że chyba jednak omamy miałam... NAPRAWDĘ NIKT TEGO NIE WIDZIAŁ??? [oprócz mnie, mego starego i zdalnie przyjaciół od kufla sztuk 2 - całe szczęście, że choć oni! ] facecik popijający kawkę i snujący monologi od tzw. rzeczy.... jakoś tak mnie wzruszył wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.05.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Aaaa... kawusia? mmmm? Prroszę prroszę? (buźka w ciup) - to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.05.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 to to TO TOOOO!!! a więc jednak!!! Joasia, kto to był?! "jak dla mnie bomba!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.05.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Cholerka - nie pamiętam - musze dzieciątko zapytać - moją pamięć dodatkową Wiem, że to brat i siostra. Ostatni ich numer to - NIC MI SIE NIE CHCE. Obłędny. Trzeba oglądać kabarety prowadzone przez Tyma i Bałtroczyka... Bodaj 4 dni temu byli w tiwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.05.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 czekam, czekam!! z tivi wiąże się jeden problem - chronicznie nie cierpię czytania programów; a nawet jak przeczytam, to i tak nie pamiętam co, kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 21.05.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Mumio, kabaret Mumio to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.05.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 czyżby? w końcu? jednak? skończyły się moje poszukiwania?? Ryniu, czy przez ten czas, co Cię nie było, oglądałeś kabareciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.05.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 No właśnie! MUMIO! moja pamięć podręczna zeznaje że Mumio właśnie:) I po zagadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 21.05.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 czyżby? w końcu? jednak? skończyły się moje poszukiwania?? Ryniu, czy przez ten czas, co Cię nie było, oglądałeś kabareciki? nie, tylko w końcu pojawił się jakiś interesujący problem na forum. tych budowlanych mam tyle codziennie, że już nie mogę czytać dodatkowo jeszcze tutaj o problemach innych. a Mumio? rewelka! czegoś takiego jeszcze nie było, mnie powalili kiedyś na kolana piosenką pt. "Jesień". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.05.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ja nie widziałem - rzadko tv ostatnio oglądam. Ale zaciekawiony poszukałem na google - 3,390 stron z hasłem "mumio"!!! Kto by pomyślał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 21.05.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 czy ten kabaret skłąda się z dwóch gostków, jeden z nich zachowuje się jak paralityk a ten drugi gra na fortepianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 dobrzykowice: tak właśnie. Dodatkowo z krzywonogiej "charakterystycznej" kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 dzięki za użyczenia kawałka Waszej kabarecikowej wiedzy pędzę założyć fanklub i kupić program TV! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.05.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Yemiołka tutaj http://www.mumio.art.pl/ znajdziesz sporo o tych Panach , nawet ich teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.05.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 dzięki! nie ma tam co prawda serwisowej, ale jest: 29.05 Wrocław,Teatr Polski - Scena Na Świebodzkim, Lutownica, godz.18:00 i 20:30 hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.05.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Yemiołko, idź na obydwa występy - na pewno trafisz na Serwisową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.05.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 jaaa, wzruszyłabym się do szczętu! na pewno popędzę, choć nie wiem, czy tym razem. ale ich stronka już w Ulubionych, więc monitoring non-stop-kolor [proszęproszęproszę] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts