zyh 28.08.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich Właśnie za chwilę zaczniemy się budować, projekt prawie przyklepany pytanie do Was mam: czy ktokolwiek mógłby polecić dobrych murarzy co wiedzą jak zrobić dom energooszczędny i będą samowystarczalni? Niestety nie mam czasu na wizytowanie budowy ponieważ pracuję poza Biłgorajem(taki los:)) a żonie da się wszystko wcisnąć więc musieliby sami kupować materiały i nie spartolić budowy. Do tego planuję pompę ciepła z pionowym odwiertem i rekuperator i to myślę powinno wystarczyć przy dobrze wyizolowanym domu. Aaa projekt to Milena:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pniowek 22.09.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Do dachu polecam Myszaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts