Karolina 25.02.2002 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Tomku, będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 25.02.2002 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Witam!Ja też zaczynam, na razie od drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 loniu: Wszyscy mamy nadzieję, że w naszych wyborach nie popełnimy więcej błędów niż to konieczne...Witamy na Forum...O wyższości Ytonga nad Porothermem i Porothermu nad Ytongiem zapisano już setki kilobitów na tym Forum. Poszukaj dobrze - znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 25.02.2002 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 dzieki bede szukal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 25.02.2002 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Witam początkującą grupę budowlaną i z chęcią się dołączę. Też się przymierzamy do budowy domu, ale na razie prawie mamy projekt, działkę i ochotę wielką, żeby się jeszcze w tym roku wprowadzić. Szukam sprawdzonej, wiarygodnej ekipy z Łodzi (bo tu mieszkam właśnie), ale coś kiepsko mi to idzie. Poczytałam trochę piękną literaturę z Forum i lepiej nie myśleć, co nas czeka...Tym bardziej warto będzie tu zaglądac częściej.Pozdrawiam wszystkich zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 04.03.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Witam wszystkich!Zaczynamy budowę w Warszawie, ale jeszcze nie wiem z czego, dużo informacji-brak ostatecznej decyzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts