Frankai 31.10.2002 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Yemiołka - był wątek o psie upodabniającym się do swego pana, ale nie było jeszcze o pani upodabniającej się do swojego psa. A propos słyszałaś, że Łajka żyła w Kosmosie znacznie krócej niż zeznawali przedtem? Raptem kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.11.2002 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 On 2002-10-31 14:31, Frankai wrote: Yemiołka - był wątek o psie upodabniającym się do swego pana, ale nie było jeszcze o pani upodabniającej się do swojego psa. taa, chodzi Ci o moje umaszczenie, czy jak?? [wrrr....] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.12.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2002 Yemiołka - chodziło mi o - cytuję - "wrrr..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 02.12.2002 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 a będziecie pamiętać o nas - "młodych"?????dziadki??? pozdrowkasnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 03.12.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Spoko Śnieżny Krasnoludzie. Tylko nasza aktywność pozwoli doszlusować do elyty. Ale ważnym jest też żeby nie pisać bzdur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vardamir 10.12.2002 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 a ja sobie dzisaj siadam i co widze sympatyk ... hyh raptem 2 dni i jaki postep )no nic gratuluje sam sobie skromnosc to moje 2 imie ) na pierwsze mam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts