Yacek 29.01.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Ja? jestem na etapie kumulowania kasy na zaczęcie wykańczania (okna, ogrzewanie, elektryka ....itd) najbardziej myślę o oknach i ogrzewaniu - sporo to będzie kosztowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 29.01.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Znam jednego elektryka, nawet przystojny aktualnie móżdzy jak rozłożyc "inteligentne" okablowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 29.01.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 hmm, to nie wiadomo czy jak przystojny to z tym móżdżeniem mu sie nie przeciągnie?? myslę że potrzebny na budowie nie Belmondo tylko fachowiec co nie musi długo móżdżyć tylko wie co i jak zrobić, ...choć czasami,..? ....chyba przyda się...jakiś przystojniak.... to zależy co ma zrobić......!!...i komu!! <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2003-01-29 21:57 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.01.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Gabi - na prawdę było co oglądać na targach, choć mogło być lepiej. Jedzenie - dno i całe szczęście, że była chociaż Pizza Hut (paw.5), bo tam można było godnie zjeść. Jedna dobra rada, dla tych co jeszcze nie rozpoczeli budowy. Kupcie sobie cyfrowy aparat z rozdzielczością 3 Mpixele i trzaskajcie zdjęcia na targach, w sklepach z meblami, łazienkach demo, itp. Przyda się przy debatach z projektantem i wewnątrzrodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 30.01.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Yacek na budowie trzeba kompleksowo zawsze cos da się wykorzystać ...cyfrówkę i owszem mam w zasięgu tyle że kompa w domu nie ma gdzie postawić. Narazie mam kolekcję wycinków głownie kuchni i projekt w głowie ale czy to mozna wogóle skonfrontować z facetem bez zgrzytów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 30.01.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 GABI, jak będą duże zgrzyty z menem to później jeszcze milsze porozumienie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 31.01.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Rozumiem - to dlatego tak się zapieracie nawet jesli chodzi o kuchnie gdzie bytność jest poważnie wątpliwa. Póki co u nas /Gdańsk targi "od wachadełka do gwiazd" chyba przejdę na oddziaływanie podświadome i może uda się ustalić gdzie własciwie to łóżko powinno stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 07.02.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 samo wyjdze w praniu gdzie ma stac łózko, lodówka , szafa itp:smile: --ale nie zapieram się że się nie zapieramy (czasem) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts