niktspecjalny 02.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Mam prosbe.Nie rozpisujac sie tylko podając swój nick na w/w pytanie bede traktowal ,że dana osoba nie Zyczy sobie na tym forum i wogóle jakiegokolwiek słownego kontaktu. To forum uczy.Mnie nauczyło zbyt wiele.Nie można w nieskończoność krytykować ,ubliżać czy obrazac.Jest jakaś granica ,ktora tłumaczy te zjawiska. Prosze mnie zrozumieć i tylko wpisać swój nick.To takie proste. Ta lista osob negatywnie określajacych moja osobe pozwoli mi podjać decyzje czy zrezygnować z tego forum i nigdy do niego nie wracać.O wiele nie prosze więc bez rozpisywania sie możecie ja spełnic. tylko nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Przepraszam, że się wtrącam - ale czy nie byłoby lepiej zamieścić ten wątek jako sondaż? Samo by się przeliczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.11.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Za to liczenie "na piechotę" ma tę zaletę, że można z nich zrobić takie zestawienie, aby na nasze wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 moi drodzy.......tylko nick bez sondażu.Jest to odnośnik dla mnie a nie kolejna zabawa niktpecjalnego.Traktujemy to normalnie troszku z powaga.Nie chce to podaje swój nick i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Przepraszam, że się wtrącam - ale czy nie byłoby lepiej zamieścić ten wątek jako sondaż? Samo by się przeliczyło widze od razu kto i dostosowuje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Przepraszam, że się wtrącam - ale czy nie byłoby lepiej zamieścić ten wątek jako sondaż? Samo by się przeliczyło widze od razu kto i dostosowuje sie. przecież ja tylko z logistyczną poradą - nicka nie wpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.11.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ty, to to psychol jesteś ..wiesz za zdjecia przytulone masz minus ...a tak to se bazgraj dalej mi to tito .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ty, to to psychol jesteś ..wiesz ja ? no przecież, że wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 02.11.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Nie odchodz , przeciez jeszcze dom musisz wybudowac. Nie znajdziesz nigdzie lepszego forum. Dla dobra przyszlej budowy zostan. Ale postaraj sie nie rozrabiac tyle Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.11.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Przecież Cię na privie przeprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale o sooo hodzi .... :) kiedyś to było fajnie - były takie zeszyty "Złote myśli" i tam się wpisywało : za co mnie lubisz, za co mnie nie lubisz, co o mnie myślisz... szkoda, że jak człowiek szedł do liceum to zwyczaj umierał.... pewnie z powodu wieku ..... Może NS reaktywujesz ten zwyczaj ?? To fajny pomysł :) takie E-ZłoteMysli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ja se zrobie sonde kto mnie zna...a ja z nagrodom usmiech JEA odcisnienty w betonie budujoncym sie nada na cycos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ja se zrobie sonde kto mnie zna...a ja z nagrodom usmiech JEA odcisnienty w betonie budujoncym sie nada na cycos jakby co... to ja ciebie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.11.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 jak dorzucisz do tego 2 zł to biere 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Dajta spokój, widać, że chce się upić na smutno a Wy tego nie ułatwiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.11.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dajta spokój, widać, że chce się upić na smutno a Wy tego nie ułatwiacie dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dajta spokój, widać, że chce się upić na smutno a Wy tego nie ułatwiacie dobrze powiedziane Ns tak wczysnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 JeaMariusz zadał to pytanie wczoraj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 JeaMariusz zadał to pytanie wczoraj wieczorem to patrz na post Ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 bo wieczorem już nie miał siły odpisać no to napisał rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts