bobiczek 22.02.2002 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Już to gdzieś nadałem.Może redakcja umożliwi nam wrzucanie na forum zdjęć naszych "wymarzonych w budowie i tych zakończonych"Fajnie by było zobaczyć kto jak ma i otoczenie(może gdzieś w tle samych inwestorów?)Przecież każdy z nas ma na pewno zdjęcia jak było przed, w trakcie i po.Ja mam i to nawet zeskanowane na kompa, bo czasem rodzinie musiałem coś wysłać(nie mylić z bogatą ciocią w Ameryce która chce zobaczyć na co idą dolary - bo takiej niesteeeeeety mi brak, a szkoda)Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.02.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Podoba mi się. Zdjęcia wrzucać moglibyśmy sami lub przez Moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.02.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Zdecydowanie popieram ten pomysł. Niech Redakcja przemyśli sprawę. Co prawda w tym roku zaczynam, ale podziele się zdjęciami naszej działki no i pierwszymi przymiarkami do budowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 22.02.2002 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Fajny pomysl. Jestem Za. Chetnie zobacze nie tylko wasze domy ale i wasze buzki :smile: Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiarus 24.02.2002 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 popieram !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 24.02.2002 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Popieram - narazie zdjęcie mojej działki to nic pięknego ..ale buzia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 25.02.2002 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 super pomusł - do tego kto zechce zamieści swoje zdjęcie i zawsze będzie wiadomo - kto jest kim i co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 26.02.2002 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Popieram jak najbardziej pomysł ze zdjęciami jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.02.2002 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 28.02.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Ja również jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 No dobra - a KTO JEST PRZECIW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 01.03.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 JA JESTEM PRZECIW!!!....No dobra żartuję. Pomysł bardzo dobry i chętnie się przyłączę. Jeżeli redakcja nie zareaguje na nasz pomysł każdy może założyć swoją stronę WWW i podać na forum adres. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 TomekM - taka możliwość jest od początku. Chodzi o jedno miejsce i automat. Ja nie zakładałem nigdy stron www i choć jak przypuszczam jest to proste tak trywialnie proste, że dobrze wytresowana małpa może to zrobić, to ... mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.03.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 No właśnie, a wiecie jaki byłby bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Alanta - jaki bałagan? Każdy np. miałby możliwość wrzucenia 3 zdjęć i nie miałby żadnego wpływu na formę przezentacji. Zdjęcia po wrzuceniu podlegałyby cenzurze, żeby nie pokazywać "króliczków" i innych "kotek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 01.03.2002 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Dlaczego bez "króliczków" i innych "kotek"?!? A powaznie - jest to tylko propozycja. Stworzenie strony (jeżeli znasz np. podstawy Word-a) nie jest problemem a można na niej zaprezentować np. całą historię budowy wg uznania. Jak znam życie nikomu z Redakcji nie będzie się chciało (czyt: opłacało) prowadzić takiej galerii. Obym się mylił. Nadal jestem zainteresowany pomysłem (w obojętnie jakiej formie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 03.03.2002 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 Niech każdy założy skrzynkę emaliowaną, w niej adresy nasze sobie zapiszemy i będziemy naciskać"prześlij wszystkim", albo tylko wybranym osobom, co nam się tylko podoba. pzdrw Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.03.2002 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Lullabysta - powoli z tymi zdjęciami, bo nam się skrzynki pozapychają. Jedne zdjątko to 200kB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti 04.03.2002 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Popieram, chętnie zobaczyłabym jak idzie budowanie innym i sama podzieliłabym się swoimi osiągnięciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.04.2002 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Widzę, że temat umiera śmiercią naturalną a admin milczy. Szkoda, idea fotografii tego o czym tutaj z takim zacięciem dyskutujemy jest przecież godna realizacjiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts