Maco 10.04.2002 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Dobry pomysł. A jeśli Murator z tych czy innych względów nie odpowie to myślę, że pomysł Tomka jest równie dobry. Na przykład Onet.pl oferuje bezpłatne virtualne fotoalbumy, gdzie nie trzeba żadnej WIEDZY żeby swoje zdjęcie wstawić. Można założyć jedno konto i ... używać <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-04-10 17:56 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.04.2002 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 I jeszcze jeden pomysł mi przyszedł. Że może by w profilu użytkownika zrobić miejsce na wrzucenie paru zdjęć ? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-04-11 20:23 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 29.01.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 widzę, że Redakcja Szanowna od 2 lat nie zmieniła szaty ani możliwości forum. Jest w tej chwili tyle dostępnych na zasadzie OpenSource, że jest w czym przebierać. Nie wiem czy Redakcji zależy na tego typu pomysłach, może dlatego, że jest on darmowy, a nie obłożony prenumeratą.Skoro darmowy to nie oznacza, że Szanowna Redakcja może tylko zmieniać szatę graficzną tego z czego ma pieniądze...... Ale z forum też są pieniądze, jest to pewien "feedback" z działaności redakcji Murator, są publikowane sondaże etc. Redakcjo - zmień coś też dla nas - nie tylko myśl o werjsach papierowych. pozdrawiam,Griszka(jeszcze prenumerator Muratora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Jestem za zmaina ...i za umieszczaniem zdjątek naszych domów i nas samych:smile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.01.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Mnie również ten pomysł się podoba. Co prawda w najbliższych dniach będę próbowała założyć swoją stronę internetową,ale było by miło oprócz postów zobaczyć ich autorów i ich osiągnięcia budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 31.01.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Niech Redakcja NIE ZMIENIA szaty graficznej forum!!!!Ja sie ZABIJE jesli tu tez wszystko zacznie mrugac, skakac, pełgac i znikac! Tu sa tez starsi ludzie!!!! Slepi!!! Powolni!!!! Chorzy na Parkinsona!!! Tak jak jest - JEST DOBRZE.Z powazaniem - Stary Niedzwiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.01.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Oj Misiu Uszatku, czy z powodu odnalezionych faktur na gaz tak się błyskawicznie zestarzałeś? I to od razu na Starego Niedźwiedzia??? Żadnego okresu przejściowego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 31.01.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 popieram.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 01.02.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Oj Luśko!Nie zestarzałem się nagle i bez okresu przejściowego tylko wyrażam mój sprzeciw wobec galopującej gówniażeryzacji naszego życia codziennego. Naprawdę, nie wszystko musi być podporządkowane gustom i przyzwyczajeniom dzieciarni. Szata graficzna jest jedną z takich rzeczy. Ta, która jest, bardzo mi odpowiada, bo jest przejrzysta. A jeśli już coś zmieniać, to rzeczy, o które My, FORUMOWICZE, prosimy od ładnych kilku miesięcy.Usza(tek)nowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.06.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Chciałem tylko nieśmiało przypomnieć - kto był konstruktywnym autorem i pomysłodawcą dzisiejszych dzienników budowy i galerii - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts