Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Powoli kończą sie moje imieniny, za zatem i zbliża się koniec rozdawania prezentów, tym razem przygotowałem dla was bardzo trudne zadanie, które wymagać będzie albo dużej wiedzy, albo umiejętności sprawnego poruszania się po forum. Odrobinę więcej jak rok temu dzięki Wam pewna mała dziewczynka mogła po raz pierwszy usłyszeć głos własnej mamy, to w ogromnej mierze wasza zasługa. Ostatnim ogniwem w łańcuchu pomocy byli lekarze, a pytanie dla Was brzmi: "Prosze podać nazwisko lekarza który przeprowadzil (kierował) operację wszczepienia implantu Nikoli" Nagrodą w tym bardzo trudnym konkursie jest oczywiście legendarny kubek muratora oraz... możliwość wskazania innego forumowicza któremu również inż. św. Mikołaj wyśle kubek (oczywiście nie może to być ktoś kto już dziś otrzymał kubek). Odpowiedź na to pytanie znajduje się na forum, a zatem do dzieła. Liczy się pierwsza poprawna odpowiedź. inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 06.12.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Proszę kubeczek ooops - myślałem, że kto pierwszy to lepszy, a tutaj zagadka Już szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 lekarz prowadzący to dr Anna Piotrowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 lekarz prowadzący to dr Anna Piotrowska to niestety nie jest poprawna odpowiedź, chodzi o nazwisko lekarza który dokonał operacji, a nie nazwisko lekarza prowadzącego inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 to szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Mogę się domyślac,bo wiem kto ,robi takie operacje.Profesor Skarżyński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Mogę się domyślac,bo wiem kto ,robi takie operacje. Profesor Skarżyński? brawo, dokladnie o to nazwisko mi chodziło.. poprosze zatem na priv o adres, oraz wskazanie (w sposób jawny) drugiego forumowicza który również zostanie obdarowany kubkiem, inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Proszę,żeby kubek dostała martta,a drugi w takim razie dla rafal9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No ja to chyba nie dozyje tego kubka . Zawsze po czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 nie martw się rrmi, ja też raz byłam o włos od kubka, wysłałam wiadomość w tym samym czasie ale dotarła jako druga zmęczyło mnie to całodzienne polowanie na kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Proszę,żeby kubek dostała martta,a drugi w takim razie dla rafal9. czym mam rozumieć, że rezygnujesz ze swojego kubka na rzecz martty? inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No ja to chyba nie dozyje tego kubka . Zawsze po czasie żałuj dziewczyno ,żałuj ....jak poranna kawusia w nim smakuje .....mnniód w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Proszę,żeby kubek dostała martta,a drugi w takim razie dla rafal9. czym mam rozumieć, że rezygnujesz ze swojego kubka na rzecz martty? inż. św. Mikołaj dobrze rozumiesz święty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 nie martw się rrmi, ja też raz byłam o włos od kubka, wysłałam wiadomość w tym samym czasie ale dotarła jako druga zmęczyło mnie to całodzienne polowanie na kubek pozwole sobie zauważyć, że wypełniłaś tylko jeden warunek z dwóch (zgloszenie jako pierwsza), ale nie poprosiłaś o kubek niestety inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Proszę,żeby kubek dostała martta,a drugi w takim razie dla rafal9. czym mam rozumieć, że rezygnujesz ze swojego kubka na rzecz martty? inż. św. Mikołaj dobrze rozumiesz święty poprosze zatem aby martta oraz rafal9 wysłali do mnie na priva swoje adresy inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zaluje Ew-ka monka mam pomysl , moze napiszmy sobie na kubkach markerem Mikolaju daj ten kubek monce za wytrwalosc . Tak na koniec , co? plizzz bo do mnie to i tak za daleka droga chociaz wtedy wartosc kubka by wzrosla bo to by byl kubek podroznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 nie martw się rrmi, ja też raz byłam o włos od kubka, wysłałam wiadomość w tym samym czasie ale dotarła jako druga zmęczyło mnie to całodzienne polowanie na kubek pozwole sobie zauważyć, że wypełniłeś tylko jeden warunek z dwóch (zgloszenie jako pierwsza), ale nie poprosiłaś o kubek niestety inż. św. Mikołaj ale Mikołaj zasadniczy moja prośba zawarta była w uśmiechu nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Opal dziękuję bardzo, może Redakcja wygospodaruje jeszcze jakieś kubeczki Prosimy a zadanie było podchwytliwe znalazłam post mikołajkowy: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=494721&highlight=prof+skar%BFy%F1ski#494721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zaluje Ew-ka monka mam pomysl , moze napiszmy sobie na kubkach markerem Mikolaju daj ten kubek monce za wytrwalosc . Tak na koniec , co? plizzz bo do mnie to i tak za daleka droga chociaz wtedy wartosc kubka by wzrosla bo to by byl kubek podroznik No co ty rrmi a kubek można i markerem ale czy w podróbce kawa będzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No co ty rrmi a kubek można i markerem ale czy w podróbce kawa będzie dobra moze i nie dobra , ale jakie mamy wyjscie my przegrywajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts