rafal9 06.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Proszę,żeby kubek dostała martta,a drugi w takim razie dla rafal9. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zaluje Ew-ka monka mam pomysl , moze napiszmy sobie na kubkach markerem Mikolaju daj ten kubek monce za wytrwalosc . Tak na koniec , co? plizzz bo do mnie to i tak za daleka droga chociaz wtedy wartosc kubka by wzrosla bo to by byl kubek podroznik ponieważ inż. św. Mikołaj nie potrafi odmówić takiej prośbie, zatem w drodze wyjątku przyznaje kubek monce (prosze o adres na priva), ale to już jest naprawdę ostatni kubek jaki mogłem rozdać, więcej poprostu nie ma, worek z prezentami jest już pusty. inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ale jakie mamy wyjscie my przegrywajacy śmiechem w Mikołaja połaskotać ,pogilgać stopki i zaraz kubeczek wyczaruje i zzzzaaaa ocean wyśle ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 06.12.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Bardzo szkoda ze niema juz kubeczkow Ja tez bardzo chcialam piekny kubeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zaluje Ew-ka monka mam pomysl , moze napiszmy sobie na kubkach markerem Mikolaju daj ten kubek monce za wytrwalosc . Tak na koniec , co? plizzz bo do mnie to i tak za daleka droga chociaz wtedy wartosc kubka by wzrosla bo to by byl kubek podroznik ponieważ inż. św. Mikołaj nie potrafi odmówić takiej prośbie, zatem w drodze wyjątku przyznaje kubek monce (prosze o adres na priva), ale to już jest naprawdę ostatni kubek jaki mogłem rozdać, więcej poprostu nie ma, worek z prezentami jest już pusty. inż. św. Mikołaj To taki szlachetny gest Mikolaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zaluje Ew-ka monka mam pomysl , moze napiszmy sobie na kubkach markerem Mikolaju daj ten kubek monce za wytrwalosc . Tak na koniec , co? plizzz bo do mnie to i tak za daleka droga chociaz wtedy wartosc kubka by wzrosla bo to by byl kubek podroznik ponieważ inż. św. Mikołaj nie potrafi odmówić takiej prośbie, zatem w drodze wyjątku przyznaje kubek monce (prosze o adres na priva), ale to już jest naprawdę ostatni kubek jaki mogłem rozdać, więcej poprostu nie ma, worek z prezentami jest już pusty. inż. św. Mikołaj bardzo dziękuję Mikołajowi i rrmi za wstawiennictwo. cieszę się ogromnie ale i jest mi smutno, może znajdzie się na dnie worka ostatni kubek do wysłania za wielką wodę bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 bardzo dziękuję Mikołajowi i rrmi za wstawiennictwo. cieszę się ogromnie ale i jest mi smutno, może znajdzie się na dnie worka ostatni kubek do wysłania za wielką wodę bardzo proszę przykro mi bardzo, ale niestety nie, naprawdę nie ma już żadnych prezentów worku inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 jest mi smutno, może znajdzie się na dnie worka ostatni kubek do wysłania za wielką wodę bardzo proszę niech nie bedzie Ci smutno wysylaj ten adres , zeby sie Mikolaj nie rozmyslil Ja w przyszlym roku zapoluje , albo do Ciebie na kawe przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.12.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 jest mi smutno, może znajdzie się na dnie worka ostatni kubek do wysłania za wielką wodę bardzo proszę niech nie bedzie Ci smutno wysylaj ten adres , zeby sie Mikolaj nie rozmyslil Ja w przyszlym roku zapoluje , albo do Ciebie na kawe przyjade rrmi przyjeżdzaj kiedy tylko chcesz nie tylko na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Duzo tym zaproszeniem ryzykujesz monka . duzo jem , duzo pije i dlugo spie I balaganiara jestem Zycze smacznej kawki w nowym kubeczku Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.12.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Duzo tym zaproszeniem ryzykujesz monka . duzo jem , duzo pije i dlugo spie I balaganiara jestem Zycze smacznej kawki w nowym kubeczku Muratora dlaczego, nie jestem zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts