uchacha 11.01.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witamy i mamy nadzieję że miło będzie poznać Lusowianin My mamy kupić działkę front40mkw na 65mkw 800m od sklepikuna głównej drodze i mamy 2 chłopaków którzy chcą mieć garaż więc prędko musimy wziąść się do roboty a wy ? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.01.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witaj Często bywam w Lusowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 12.01.2006 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No to SUPER podoba się? Fajne jeziorko itd. (jeszcze nie widzieliśmy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Bardzo ładna okolica... Kościół w Lusowie był parafią mojej mamy, stąd sentyment... dziadkowie i połowa rodziny mamy leży tam na cmentarzu... mój tata niestety też... - dlatego często tam bywamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 13.01.2006 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Bardzo mi przykro z powodu taty Cieszę się ze masz taki sentyment do Lusowa ja pochodzę z okolic Gorzowa WLKP więc z takiego powodu sentymentu nie mam ale mam z innego tzn. bardzo jest tam przyjemnie i nie mogę się doczekać kiedy z całą rodzinką tam zamieszkamy. Śliczne macie dzieciątko w jakim jest wieku? A moje skarby to bliźniaki dwóch chłopców 3lata i 8m-cy jest wesoło Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Proboszcz też tam całkiem przedsiębiorczy - co chwilę jaies festyny organizuje A dzidzia to kawał baby, ma rok i 5 miesięcy, 08 lutego półtora roczku będzie i ubaw też jest, ale na pewno nie taki jak masz Ty z bliźniętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 16.01.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 no to super książulek ) 1,5 roku, jakie te dzieci są w tedy jeszcze grzeczne:))) bo 3lata to za dużo mówią choć i tak nie wszystko:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 25.01.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 To ja się witam i przedstawiam jako przyszła mieszkanaka Lusowa. Szukaliśmy działki dość długo, w różnych miejscach, ale właściwie ciągnęło nas do dwoch miejscowości: Kiekrza i Lusowa. No i padło na Lusowo, bo Kiekrz cenowo się robi powoli niedostępny.miło jest poznać przyszłych sąsiadów i mam nadzieję, że będzie nas więcej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 25.01.2006 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam serdecznie a jak można wiedzieć to w którym miejscu kupiliście działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 25.01.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam, zdaje się, że na tym samym polu będziemy budować. Szczegóły opisałam już tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=54321 Pozdrawiam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 25.01.2006 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Ok witam więc to te same pole my 18.01 podpisaliśmy przedwstępną umowę u notariusza mamy kilka telefonów do sąsiadów i będziemy się sterać zawiązać jakieś stowazyszenie i to wszystko ruszyć my chcemy zacząć budować się w tym roku i wprowadzić się też w tym roczku mam nadzieję że się uda z tego co my się dowiadywaliśmy to media będą ale to my musimy tego pilnować wszyscy jeżeli będziesz miała jakieś pytania lub pomysły zapraszam na prv pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 30.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 No to ja także moge sie dopisać do grupy. Co prawda nie buduje w samym Lusowie, ale bardzo blisko - Sady - moja działka jest na osiedlu znajdujacym się na rogu ul. Lusowskiej i Szkolnej, na przeciw PROLOGISu. Zaczynamy 1 kwietnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 30.01.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 No to super my mamy nadzieję że szybciej zaczniemy ale papierkowa robota jeszcze nas czeka a wy jak długo załatwialiście wszystkie pozwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 30.01.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Projekt kupiłem na poczatku grudnia 2004, a 20 grudnia 2004 miałem w reku pozwolenie na budowę. Na razie wszystko idzię dosyć gładko. A tak prtzy okazji moze macie jakiegoś kierownika budowy. Czas nagli, a obsada tego stanowiska jest nadal kwestią otwartą. Poratujcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 30.01.2006 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Sami szukamy i zastanawiamy się kogo wybrać ale jak coś to damy znać a jaki duży chcecie wybudować dom? czy projekt kupiliście gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 30.01.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Projekt LMP 60 - pracownia lipińscy - http://www.lipinscy.pl Po drobnych modyfikacjach - 115 m użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 30.01.2006 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Bardzo ładny dom my właśnie szukamy odpowiedniego projektu na 4 osobową rodzinkę więc min. 140mkw a max. 169mkw a jak z ogrzewaniem? co będziecie robić? bo w Lusowie np. nie można pieca zwykłego na węgiel ogrzewanie musi być ekologiczne czy was to też obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 30.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 W projekcie mamy kocioł gazowy - kondensat. I tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 30.01.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 i bez drugiego? np kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 30.01.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Oczywiscie będzie kominek z DGP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts