Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Poznań- Lusowo

uchacha

Recommended Posts

Witajcie budujący Poznaniacy!

Ja przymierzająca się do budowy Łodzianka mam do Was BARDZO ważne pytanie:

- czy znacie hurtownię budowlaną w Poznaniu przy ulicy Starołęckiej 31. Nazywa się Darplast

- czy możecie mi udzielić jakiś informacji na temat jej wiarygodności jako dostwacy materiałów dobrej jakości?

(ich oferta w necie jest BARDZO kusząca nawet dla nas!)

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam :D

Witam,

mam pytanie , a gdzie jest to nowe osiedle w Lusowie co to mieszkańcy mają zbroić we własnym zakresie? Czy to jest to co jest przy drodze na Zakrzewo niedaleko punktu czerpania żwiru? Czy tam są jeszcze jakieś działki na sprzedaż i ewentualnie jakie duże i ile za metr. A może ktoś wie czy w Lusowie są jeszcze jakieś działki na sprzedaż. Bardzo podoba mi się ta kolica i chciałbym tam sobie w przyszłości postawić domek ...

Pozdrawiam

To nowe osiedle jest (będzie :-)) między droga na Sady a drogą na Tarnowo. To osiedle przy żwirowni jest już chyba całe zabudowane, ale może będą jeszcze następne pola dzielić.

Jeżeli chcesz kupić działkę w Lusowie to poszukaj w biurze nieruchomości PION, chyba nadal oferują dość dużo działek w tej okolicy.

Pozdrawiam.

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 5 months później...
  • 4 years później...

Witam,

dawno tu nie zaglądałam a tyle się działo :((( dom wybudowaliśmy do stanu zamkniętego tylo bez okien, i tyle a wszystko to dzięki Pani Pernak, która ma tam swoje działki i postanowiła walczyć z eneą. Więc nie wyraziła zgody na podłączenie prądu do trans. który stoi na jej działce :((( i tak od 2006r do dzisiaj lipa a dom stoi i koszta rosną dziękuję P. Pernak za utrudnianie życia

A jak tam reszta ludzi? ktoś tu jeszcze zagląda?