tomclav 14.02.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 witam macie może jakieś wiadomosci na temat wolnych działek w tej okolicy, szukamy z żoną niedrogiej i niezbyt dużej: 700-800m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 14.02.2006 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nasz właściciel w Lusowie ma duże działki ale w Lusówku może ma mniejsze . na stronie internetowej 222nieruchomości tam jest dużo ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 16.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witajcie budujący Poznaniacy! Ja przymierzająca się do budowy Łodzianka mam do Was BARDZO ważne pytanie: - czy znacie hurtownię budowlaną w Poznaniu przy ulicy Starołęckiej 31. Nazywa się Darplast - czy możecie mi udzielić jakiś informacji na temat jej wiarygodności jako dostwacy materiałów dobrej jakości? (ich oferta w necie jest BARDZO kusząca nawet dla nas!) Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t76 20.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam,mam pytanie , a gdzie jest to nowe osiedle w Lusowie co to mieszkańcy mają zbroić we własnym zakresie? Czy to jest to co jest przy drodze na Zakrzewo niedaleko punktu czerpania żwiru? Czy tam są jeszcze jakieś działki na sprzedaż i ewentualnie jakie duże i ile za metr. A może ktoś wie czy w Lusowie są jeszcze jakieś działki na sprzedaż. Bardzo podoba mi się ta kolica i chciałbym tam sobie w przyszłości postawić domek ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 21.02.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 To nowe osiedle jest (będzie ) między droga na Sady a drogą na Tarnowo. To osiedle przy żwirowni jest już chyba całe zabudowane, ale może będą jeszcze następne pola dzielić. Jeżeli chcesz kupić działkę w Lusowie to poszukaj w biurze nieruchomości PION, chyba nadal oferują dość dużo działek w tej okolicy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 27.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Polecam swoje usługi Jesteśmy z Wlkp mamy referencje aa także można zobaczyć nasze pracePozdrawiam serdecznie [email protected] 606-292-513 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ghostbuster 01.03.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 głebszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz01 09.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Apropos Darplastu, hurtownia jest ok, ale tych kuszacych cen jakoś tam nigdy nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlem 31.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 http://www.osiedlemorskie.prv.pl/ W dziale "Uzbrojenie osiedla" ciekawy wywiad z mieszkańcami Osiedla Morskiego w Lusówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMLAW 05.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam, nigdy bym nie przypuszczał że moi przyszli sąsiedzi mają swoją grupę dyskusyjną i tak aktywnie działają. Mój dom powstaje... łatwo znaleźć na Wierzbowej. Dom Proxima II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchacha 04.04.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam, dawno tu nie zaglądałam a tyle się działo (( dom wybudowaliśmy do stanu zamkniętego tylo bez okien, i tyle a wszystko to dzięki Pani Pernak, która ma tam swoje działki i postanowiła walczyć z eneą. Więc nie wyraziła zgody na podłączenie prądu do trans. który stoi na jej działce (( i tak od 2006r do dzisiaj lipa a dom stoi i koszta rosną dziękuję P. Pernak za utrudnianie życia A jak tam reszta ludzi? ktoś tu jeszcze zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts