andrzejka 12.11.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Tak sie zastanawiam patrząc na swoją nowa ulice i osiedle dlaczego ludzie nie wywieszają w swoich domach flag na takie okazje Czy to jest już niemodne Jak jest u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 nie wywieszam.. bo: - nie posiadam flagi - nie mam jej w co zatknąć - nie mam takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Wywieszam flagę bo:mam flagęzrobiłem odpowiedni uchwytmam taką potrzebę i tłumaczę wnukowi dlaczego wywieszam.Może jestem sentymentalny i starej daty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A ja nie wywiesiłam bo znow zapomniałam kupić uchwyt na flagę i wogóle zapomniałam, że święto... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 flaguję ,bo .... mam uchwyt mam flagę mam potrzebę ps ....na mojej ulicy są 53 domy ....flaga łopoce tylko na moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 nie flaguje - bo nie mam na czym jeszcze ale bede w przyszlym roku - na 3go maja pewnie jeszcze nie - ale listopad na pewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 12.11.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Myslę, że młodzi nie wywieszają flagi, bo nie wpojono im takiej tradycji i jej nie czują. A starsi nie wpoili im, bo pamietają jeszcze czasy kiedy 1 maja i 22 lipca chodził milicjant i wlepiał mandat za ew. brak flagi na domu. Chodził też 3 maja i wlepiał mandat za niezdjętą flagę z domu, oraz 11 listopada za jej ew. wywieszenie. Byłem dzieckiem - ale pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.11.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Eskimos, ja z tych młodszych, a wywieszam - zarówno z własnej potrzeby, jak i ze względu na to, że mi to starsi w dzieciństwie wpoili (wywieszając 3 V i 11 XI, a ignorując "święta obowiązkowe")... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 12.11.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Eskimos, ja z tych młodszych, a wywieszam - zarówno z własnej potrzeby, jak i ze względu na to, że mi to starsi w dzieciństwie wpoili (wywieszając 3 V i 11 XI, a ignorując "święta obowiązkowe")... I takie podejście do sprawy popieram. Trzeba taką potrzebę czuć i nie robic tego pod jakąkolwiek presją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Eskimos, ja z tych młodszych, a wywieszam - zarówno z własnej potrzeby, jak i ze względu na to, że mi to starsi w dzieciństwie wpoili (wywieszając 3 V i 11 XI, a ignorując "święta obowiązkowe")... I takie podejście do sprawy popieram. Trzeba taką potrzebę czuć i nie robic tego pod jakąkolwiek presją. Ja podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Eskimos, ja z tych młodszych, a wywieszam - zarówno z własnej potrzeby, jak i ze względu na to, że mi to starsi w dzieciństwie wpoili (wywieszając 3 V i 11 XI, a ignorując "święta obowiązkowe")... I takie podejście do sprawy popieram. Trzeba taką potrzebę czuć i nie robic tego pod jakąkolwiek presją. Ja podobnie od 23 lat wywieszam ...Rodzice mi to wpoili ....a teraz mój syn wiesza włażąc na drabinę i uważam ,że tak to powinno wyglądać ...W pracy wywieszałam ,ale jak po raz kolejny ukradli mi uchwyt i flagę zaprzestałam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) uchwyt kosztuje 1zł .....flaga ok.20 zł ....kup sobie zawczasu ,bo potem zapomnisz w ferworze przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) Robimy zrzutę na uchwyt do flagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) Robimy zrzutę na uchwyt do flagi? prezent na nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) Robimy zrzutę na uchwyt do flagi? prezent na nowy dom Jestem za :) A flagę to nawet sma uszyję ( nie umiem, ale się nauczę :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 na razie w firmie wywieszamy a na domku juz od przyszłego roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 12.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Na Allegro można kupić różne uchwyty ścienne do flag.Najlepsze (bo nie korodujące) są pojedyńcze aluminiowe malowane na beżowo lub czarno. Z dwóch pojedyńczych zamocowanych skośnie można stworzyć podwójny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) Robimy zrzutę na uchwyt do flagi? prezent na nowy dom Jestem za :) A flagę to nawet sma uszyję ( nie umiem, ale się nauczę :)) To mamy prezent dla Ciebie na parapetówkę Ucz się szyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) Robimy zrzutę na uchwyt do flagi? prezent na nowy dom Jestem za :) A flagę to nawet sma uszyję ( nie umiem, ale się nauczę :)) To mamy prezent dla Ciebie na parapetówkę Ucz się szyć. Trzymam Cię za słowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts