jabko 12.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 nie wywieszam.. bo: - nie posiadam flagi - nie mam jej w co zatknąć - nie mam takiej potrzeby No to ... do Londynu "osobo" bez ojczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo, bardzo , bardzo chciałabym mieć na czym wywiesić flagę :) I będę wywieszać już niedługo :) Robimy zrzutę na uchwyt do flagi? prezent na nowy dom Jestem za :) A flagę to nawet sma uszyję ( nie umiem, ale się nauczę :)) To mamy prezent dla Ciebie na parapetówkę Ucz się szyć. Trzymam Cię za słowo :) Tak jest Słowo starego harcerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 12.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja flagę wieszam i wieszać będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ... a ja chciałem zapytać gdzie wew Wwie ( okolicach ) można taki 6 metrowy maszt kupić ? ... i wstyd mnię ogarnia przeogromny, bo nie bardzo innego godnego miejsca jak maszt na posesji swojej nie widzę, a że dom w parterze jest to i fladze na wysokości pępka powiewać nie wypada Jerzysio Polski Obywatel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ... a ja chciałem zapytać gdzie wew Wwie ( okolicach ) można taki 6 metrowy maszt kupić ? ... i wstyd mnię ogarnia przeogromny, bo nie bardzo innego godnego miejsca jak maszt na posesji swojej nie widzę, a że dom w parterze jest to i fladze na wysokości pępka powiewać nie wypada Jerzysio Polski Obywatel a proszzzzzzz proszzzzz: http://firmy.pkt.pl/miasto_branza/Warszawa_Flagi_i_maszty_RmxhZ2kgaSBtYXN6dHlfV2Fyc3phd2E=.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Czyli chyba nie jest tak zle Ale jak pisze Ew-ka 53 domy a tylko u niej łopoce flaga Zastanawia mnie to I choć u mnie w domu nie było dobrowolnego wieszania flagi z okazji swiąt narodowych ja nie wiem dlaczego ale przywiązuję do tego dużą wagę I jakoś mi wstyd i za siebie że nie pomyślałam o tej fladze łopocącej na moim domku - bo w zasadzie już powinnam i za moich sąsiadów Ciesze sie, ze są wsród nas tacy co te flagi wieszają i podziwiam ich za to, że im sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nefer Dzięki ( i coć za żadną cholerę stornka owa nie chce się otworzyć to serdeczne ) i zapraszam : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&start=600 Pozdro J a wolnej chwili poszukam w tamta stronę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nefer Dzięki ( i coć za żadną cholerę stornka owa nie chce się otworzyć to serdeczne ) i zapraszam : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&start=600 Pozdro J a wolnej chwili poszukam w tamta stronę .... A to dodam : http://www.flagi.mmg.com.pl/maszty_zewnetrzne.php?gclid=CMjm2sOqwogCFRz4XgodSXJl_Q Pikne są :) bardzo dziękuję za zaproszenie - to dla mnie zaszczyt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dzięki, dzięki, dzięki ..... J ... w sposób oczywisty chciałem powiedzieć, że nie parodiuje clowna czwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ja nie wywiesiłem, zrobiła to spółdzielnia mieszkaniowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 13.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No to ... do Londynu "osobo" bez ojczyzny Jabłko miarkuj się acan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts