Alanta 14.03.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Oj, Kraków bardzo lubię i właśnie dlatego kibicowałam piosence Turnaua i Sikorowskiego "nie przenoście nam stolicy do Krakowa..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2002 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Od kiedy na Wawelu, Zygmunta bije dzwon .......itd. Oj, coś mam dzisiaj nastrój do śpiewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 14.03.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Mario zaintonuj,nie znam tego.Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Jedź na dworzec kolejowy do Krakowa jak rezerwa wychodzi z woja to poznasz nie tylko muzykę ale i kilka wersji tekstu. I koniecznie weź osławioną kszynkę (tylko "mineralnej" bo po kolorowej widzę pluszowe misie ) A tak poważnie to pieśń tą śpiewa nie tylko rezerwa ale i naród w kościele. Oczywiście tylko zaczyna się tak samo, dalej to zupełnie inny tekst. Myślę że jak nam inni forumowicze (przynajmniej Majka i reszta Krakowiaków) trochę pomogą to kszynka "pęknie" i pieśń wyjdzie nielicha. Chyba Kraków zna pieśń, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.03.2002 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Jest jeszcze wersja slawiaca Wisle Krakow, ale po ostatnich boiskowych wydarzeniach to chyba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.03.2002 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2002 A czy zauważyliście, że w ostatnim tygodniu przybyło wypowiedzi Redakcji (rozczłonkowanej na działy)? To chyba pod wpływem naszych uwag na spotkaniu. Oby tak dalej. Może wręcz "Co w Muratorze" będzie miejscem, gdzie jak zarzucimy coś pismu, to autor tanego artykułu "wytłumaczy" się ze szczegółami? Oczywiście jak zarzut będzie słuszny, to później powinno się to ukazać w Muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 18.03.2002 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2002 Frankai, bardzo dobry pomysł.Co na to Redakcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Gdzie te niki z tamtych lat.. Ci, których nie ma, dawno się już pewnikiem pobudowali, choć o dziwo, o zgrozo , większość jest nadal na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Niektórzy, jak ja, to bedą na Forum do końca swiata i... jeszcze jeden dzień dłużej by odczytać ostatnie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Tomek, ja chyba też, bo ono nawet po długiej przerwie, wciąga jak nie przymierzając.. to znaczy daje po prostu przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 To ludzie, to ludzie, fajni ludzie tworzą taką miłą atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts