samigom 23.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No to kawał chałupy! Jakieś wieści z pierwszego dnia budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 PU - 180 m2 + 44 garaż. Cieszę się że Ci się podoba. tez mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_doskonaly 23.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jeszcze nie - cisza. Jadę tam o 17, zobaczymy co chłopaki zrobili. Jak powiedzieli będą mieli trochę walki z weryfikacją geodety pod względem wytyczenia oraz zazbrojenia fundamentów (jest trochę slupów konstrukcyjnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_doskonaly 23.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No to fajowo i zakładam, że tak będzie wyglądał. Hym, kto wie jak to wyjdzie w rzeczywistości - majstry itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulcia 24.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Może jakieś porady co do kredytu ? W jakim banku i na jaka kwotę, jaki procent i na ilę lat? Słyszałam ze BPH jest fatalny - nie wchce wypłacać transz i robi problemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_doskonaly 24.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Podobno większość banków robi problemy - nie wiem. Jakiś czs temu słyszałem nipochlebnie odnośnie Millenium. Wydaje mi się, że wszystko zależy od osoby zajmującej się obsługą kredytu po stronie banku. To jak z samochodem - jak trafimy na kiepską sztukę to i Mercedes nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulcia 24.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzięki za odp. Może ktoś już ma doświadczenie z bankami i doda coś więcej. Np. w którym banku kredyty konsolidacyjne byłby lepszy. GE Bank też jest do kitu własnie się dowiedziałam - jak załatwili jedną dziewczynę z kredytem samochodowym! A doradcy kredytowi doradzają aby wybrać ten konkretny bank - może nawet maja od naganiania klientów całkiem ładny % . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_doskonaly 24.07.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Mam znajomego w OPEN Oni zawsze (ciekawe dlaczego) promują Millenium. Ale wystarczy poczytać na forach co ludzie sądzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 24.07.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A czemu nie Millenium??? Skoro jużo tym mowa, to napiszcie, co jest nie tak z tym bankiem. PS Nadal zapytuje o budowę. Przepraszam za ciekawość, ale taka mam naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_doskonaly 27.07.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Mam zalane fundamenty betonem B-25 (23,5 m3). Niesamowite ale już widać pomieszczenia. Niesamowity widok. Polecam wszystkim budowę a nie mieszkanie w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_doskonaly 29.09.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 witam wszystkich, dawno się nie odzywałem, więc już chyba czas pochwalić się tym, co się u mnie dzieje. Parter już stoi, w tym tygodniu podciągnęli piętro wygląda to na razie tak (w przyszłym tygodniu zamieszczę wiecej fotek): widok z przodu: http://microage.pl/web.nsf/Picture/NT00000D06/$FILE/P9011811.gif tył: http://microage.pl/web.nsf/Picture/NT00000D0A/$FILE/P9011850.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts