Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub dobrych wiadomości

Gość forum_user

Recommended Posts

ponieważ na forum pełno ciągego narzekania, szczególnie politycznego, może miejmy miejsce, gdzie można napisac cos pozytywnego.... o wszystkim

proszę tylko o:

DOBRE WIADOMOSCI:

pod moją praca na stacji benzyna jest po 3.80, gdy PIS dochodzi do władzy było 4.39 BRAWO, tańsza benzyna to tańszy chleb.....

rekordowy kurs złotego, bariera 3,85 złamana, BRAWO, zapewne na tym forum jest wiele osób które spłaca kredyty w walutach obcych, to naprawdę duże oszczędności dla Polskich rodzin

Świetna wiadomość :lol:

Nie będzie czarnoksiężnik pluł nam w twarz

Dosyć swobodnego wyboru !!

Od dziś bilety do kina kupujemy wyłącznie przez Radę Parafialną.

Korzystając z okazji uprzejmie donoszę, że Kaczor Donald oraz Kubuś Puchatek od lat latają bez pełnego okrycia.

Niedopuszczalne jest, by na to patrzyli nieletni !!!

brawo whisper ironicznie masz rację, wreszcie ktoś mówi o obniżce podatków, lepiej 2007 niz nigdy....

Nie w 2007 tylko 2008. Przynajmniej tak mówią. A jak mówią że tak zrobią, to... mówią.

MIAŁEM MIKOŁAJA W TYM ROKU!!!!

Dzieci mam zdrowe.

Idzie nowy rok!!!

Może za rok będe mieszkał w domu!!

No, to jest pozytywne.

no to cieszmy się może ktos naprawdę obniży podatki, nawet jeśli to będzie w 2009

od 10 lat wszyscy gadają o obniżaniu podatków patrz rządy AWS i UW (TUSK), SLD i co tylko podwyżki

kurs walut uzależniony jest także od kliamtu politycznego, a rynki uznały że rząd PIS to dobry prognostyk.... wbrew pewnym opiniom krazącycm na tym forum że w nowy rok miał być eurak po 4,5 bo PIS WYGRAŁ

PIS mówił że obniży ceny paliw, że nie podniesie akcyzy na benzyne i na mowie sie nie skończyło

widze to za oknem, a jak wspomne że kiedyś tam było 4.49 to mnie radośc ogarnia że ktoś podziałała w druga stronę

o oslabieniu zlotego PiS tez mowil

a paliwa stanialy na calym swiecie i to znaczniej

mysle , ze zadnej laski nie zrobili z tej obnizki

rrmi, ale co chcesz udowodnić???

paliwa staniały, mocny sie wzmocnił, widzisz coś w tym złego, widzisz tytuł wątku - DOBRE WIADOMOŚCI, czy podając te wiadomości, coś złego napisałem??

w Twojej miejscowości benzyna zdrożała, euro zdrożał????

bo nie kumam do czego bijesz

Ja do niczego nie bije , przeczytaj o czym pisalismy .

Odpowiadalam na to co pisales , dziwne , ze zauwazasz jedne sprawy , a nie widzisz innych .

Chciaz podobny kazdy z nas ma swoja pomrocznosc .

Ty jestes jak mimi

Wskakujesz z watkami , zeby zadyme zrobic

PIS mówił że obniży ceny paliw, że nie podniesie akcyzy na benzyne i na mowie sie nie skończyło

widze to za oknem, a jak wspomne że kiedyś tam było 4.49 to mnie radośc ogarnia że ktoś podziałała w druga stronę

Kilka dni temu przeczytalem w jakiejs gazecie , ze cena hurtowa benzyn spadla o 40% . A o ile tenze wspanialy PiS benzyne w PL obnizyl ?

O 20 gr w detalu ?