forum_user 08.12.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ponieważ na forum pełno ciągego narzekania, szczególnie politycznego, może miejmy miejsce, gdzie można napisac cos pozytywnego.... o wszystkimproszę tylko o:DOBRE WIADOMOSCI: pod moją praca na stacji benzyna jest po 3.80, gdy PIS dochodzi do władzy było 4.39 BRAWO, tańsza benzyna to tańszy chleb..... rekordowy kurs złotego, bariera 3,85 złamana, BRAWO, zapewne na tym forum jest wiele osób które spłaca kredyty w walutach obcych, to naprawdę duże oszczędności dla Polskich rodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Będą niższe podatki. Kiedyś, jak budżet na to pozwoli. I będzie więcej policjantów na ulicach.Jeszcze nie w przyszłym roku, ale kiedyś, jak budżet na to pozwoli. I będzie jeszcze dużo, dużo dobrych rzeczy.Kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Idą Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 brawo whisper ironicznie masz rację, wreszcie ktoś mówi o obniżce podatków, lepiej 2007 niz nigdy.... MIAŁEM MIKOŁAJA W TYM ROKU!!!! Dzieci mam zdrowe. Idzie nowy rok!!! Może za rok będe mieszkał w domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.12.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 od Mikolaja rozge dostalem ale na Wigilie juz sie przygotowalem na niego z bejzbolem za taki prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 od Mikolaja rozge dostalem ale na Wigilie juz sie przygotowalem na niego z bejzbolem za taki prezent To dlatego biedaczek nie przychodzi do wszystkich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.12.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Świetna wiadomość Nie będzie czarnoksiężnik pluł nam w twarz Dosyć swobodnego wyboru !! Od dziś bilety do kina kupujemy wyłącznie przez Radę Parafialną. Korzystając z okazji uprzejmie donoszę, że Kaczor Donald oraz Kubuś Puchatek od lat latają bez pełnego okrycia. Niedopuszczalne jest, by na to patrzyli nieletni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 CIESZE SIĘ ŻE PÓJDĘ NA NARNIE, nawet bez zgody rady parafialnej!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.12.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 brawo whisper ironicznie masz rację, wreszcie ktoś mówi o obniżce podatków, lepiej 2007 niz nigdy.... Nie w 2007 tylko 2008. Przynajmniej tak mówią. A jak mówią że tak zrobią, to... mówią. MIAŁEM MIKOŁAJA W TYM ROKU!!!! Dzieci mam zdrowe. Idzie nowy rok!!! Może za rok będe mieszkał w domu!! No, to jest pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 rekordowy kurs złotego, bariera 3,85 złamana, silna , rozpedzona gospodarka to i silna waluta moze powstrzymac , bo nie wyhamuje sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 no to cieszmy się może ktos naprawdę obniży podatki, nawet jeśli to będzie w 2009 od 10 lat wszyscy gadają o obniżaniu podatków patrz rządy AWS i UW (TUSK), SLD i co tylko podwyżki kurs walut uzależniony jest także od kliamtu politycznego, a rynki uznały że rząd PIS to dobry prognostyk.... wbrew pewnym opiniom krazącycm na tym forum że w nowy rok miał być eurak po 4,5 bo PIS WYGRAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... wbrew pewnym opiniom krazącycm na tym forum że w nowy rok miał być eurak po 4,5 bo PIS WYGRAŁbo PiS mowil , ze oslabi zlotego a , ze na mowie sie skonczylo to nie dziwne chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 PIS mówił że obniży ceny paliw, że nie podniesie akcyzy na benzyne i na mowie sie nie skończyło widze to za oknem, a jak wspomne że kiedyś tam było 4.49 to mnie radośc ogarnia że ktoś podziałała w druga stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 PIS mówił że obniży ceny paliw, że nie podniesie akcyzy na benzyne i na mowie sie nie skończyło widze to za oknem, a jak wspomne że kiedyś tam było 4.49 to mnie radośc ogarnia że ktoś podziałała w druga stronę o oslabieniu zlotego PiS tez mowil a paliwa stanialy na calym swiecie i to znaczniej mysle , ze zadnej laski nie zrobili z tej obnizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 rrmi, ale co chcesz udowodnić??? paliwa staniały, mocny sie wzmocnił, widzisz coś w tym złego, widzisz tytuł wątku - DOBRE WIADOMOŚCI, czy podając te wiadomości, coś złego napisałem?? w Twojej miejscowości benzyna zdrożała, euro zdrożał???? bo nie kumam do czego bijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ja do niczego nie bije , przeczytaj o czym pisalismy .Odpowiadalam na to co pisales , dziwne , ze zauwazasz jedne sprawy , a nie widzisz innych .Chciaz podobny kazdy z nas ma swoja pomrocznosc .Ty jestes jak mimi Wskakujesz z watkami , zeby zadyme zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.12.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 PIS mówił że obniży ceny paliw, że nie podniesie akcyzy na benzyne i na mowie sie nie skończyło widze to za oknem, a jak wspomne że kiedyś tam było 4.49 to mnie radośc ogarnia że ktoś podziałała w druga stronę Kilka dni temu przeczytalem w jakiejs gazecie , ze cena hurtowa benzyn spadla o 40% . A o ile tenze wspanialy PiS benzyne w PL obnizyl ? O 20 gr w detalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.12.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Z dobrych wiadomości: gregmena wrócił na forum Oj, będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.12.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Z dobrych wiadomości: Oj, będzie się działo. a Ty znow o seksie? czy o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.12.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Różne mogą być dobre wiadomości. Zależy od profilu zawiadamiającego i powiadamianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts