forum_user 09.12.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 luc jak PIS doszed do władzy benzyna u mnie była po 4.39 obecnie jest po 3.79 a są stacje gdzie jest taniej, jak widzisz cena spadłą o 60 groszy, to chyba dobra wiadomość niezależnie od tego czy PIS cos ma do tego czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.12.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 moja dobra wiadomosc: weeeeeeekend!!!!!!!! buźka brzoskwiniowa dla wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.12.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Z dobrych wiadomości: Czy CZAT jest nadzorowany? Tam chyba można klikać co się chce. I wszystko znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 09.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Wo matko czy mnie pomrocznosc dopadla czy skasowalo watki o RM i Ankiete o politykach? Gregmena where are You?????????? Spisek panie tego spisek wyrazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.12.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 i słusznie. W końcu do forum budowlane a nie hyde park. A'propos widziełam jak stamtąd policja zwijała faceta, który głosił teksty antypaństowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A'propos widziełam jak stamtąd policja zwijała faceta, który głosił teksty antypaństowe. No i to jest dobra wiadomość na weekend - że mamy takie silne i sprawne państwo. Do dobrych wiadomości dołączam też informację o tym, że drogi w Lublinie nie są jescze całkiem nieprzejezdne, oraz że spożywczy pod moim blokiem jest czynny, tudzież, że do stycznia nie podrożeją bilety MPK. Hurrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A'propos widziełam jak stamtąd policja zwijała faceta, który głosił teksty antypaństowe. No i to jest dobra wiadomość na weekend - że mamy takie silne i sprawne państwo. To nie my, a Brytyjczycy, ale też się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.12.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 dobra wiadomosc: w gazecie prawnej jest wsio o zwrocie VAT-u nawet wzory wnioskow sa i przyklady oblicznen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.12.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 dobra wiadomość - znalazłam swojego starego pendriva za szafą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 09.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 za chwilę początek weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 10.12.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 weekend trwa w najlepsze a piwo płynieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 11.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Hej ho,hej ha,za parę dni znowu weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.12.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 MNIEJ PŁACIMY ZA OGRZEWANIE. Bo grudzień latość letki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts