kroyena 19.05.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Zainspirowany nowym numerem na dzień przed piątkową głupawką otwieram ankietę. Proszę odpowiadać zgodnie z preferencjami seksualnymi. PS1. Wiem, ze wszystkim nie dogodzę. PS2. Admin jeżeli Redakcja może robić wklejkę Królikarni do poważnego opiniotwórczego miesięcznika to nie kasuj sondażu tylko daj linka do Redaktor Naczelnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 19.05.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jestem pierwszy - jupa. Nie jest to zgodne z moimi preferencjami sexualnymi ale wybieram elektryka - przez sentyment . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A może być hydraulik przy ciężkiej pracy pod prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 19.05.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Hmm, widać że tę ankiete facet przygotowal, oj wy faceci - mysleliście ze kobitki Szkota albo elektryka wybiorą?? A ogrodnik to nie łaska, albo czyściciel/konserwator basenu, albo poprostu młody,opalony (nie spalony) murarz? Proszę poprawić tę ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja się rozmarzyłam przy wizji dekarza w szkockiej, pracującego przy wietrze 8 w skali ... oczywiście, kilt noszony tradycyjnie po szkocku ... No właśnie też się zastanawiałam dlaczego do Redakcji nie dociera że spora część odbiorców Muratora to kobiety - dlaczego nas się dyskryminuje?! Żądam wydepilowanego opalonego, jasnowłosego hydraulika przy ciężkiej pracy pod prądem w kilcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Marzy ci sie rasa nordycka? Ja się pytam, dlaczego ma być tylko jeden? Żądam całej talii pięknych, opalonych murarzy, hydraulików, dekarzy, serwisantów itp wspaniałych facetów No i kilt nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a ja zagłosowałem na hydraulika, tak jak zauważył kroyena z przedziałkiem z tyłu, inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Hydraulicy górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 19.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Hydraulicy górą A co jestes hydraulikiem, ze się tak cieszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Żadna z tych opcji. Ja bym chchiał foto pani układającej kostkę brukową w stringach. Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a teraz Carlsberg ma takie ładne z przedziałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mariusz, ja widzialam pana, ok 50 lat, waga bardzo ciezka, spodnie za duze, bez majtek (albo mu w faldach sie schowaly), ukladal kostke brukowa bylo dokladnie widac przedzialek plus wzory dywanowe czyli owlosienie od tamtej pory mam dystans do kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.05.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Drigie Panie ponieważ przewija się wątek depilacji, może dacie szanse Chipowi, to nie frytka (Fretka? chłolera jak to szło? ) jeno skrót od takowych natartych oliwką mięśniolotów. PS. Niby lubią opalonych bez włosów, a zero głosów. Pewnie przez tą czapeczkę z napisem "MURATOR" zamiast liścia klonu. Liść był przyłozony, czapezcka może być zawieszona. PS do SS. Zawsze można zagłosować na inne i opisać preferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Mariusz, ja widzialam pana, ok 50 lat, waga bardzo ciezka, spodnie za duze, bez majtek Nieeeeeeeee nooooooooo nie przy jedzeniu nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.05.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 M@riusz, a nie dziwi cię, że niby agnisia nie patrzyła, a tyle szczegółów dojrzała. Pewnie tak patrzyła, o tak: . Mówię wam chłopy: Rowek jest rowek! Yey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 20.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Żadna z tych opcji. Ja bym chchiał foto pani układającej kostkę brukową w stringach. Koniecznie Nie no M@riusz, trafiłeś w moje preferencje. Ja chce właścicelkę dziewczęcego tyłeczeka (toż to rarytas) w biodróweczkach ale tak sciagnietych zeby było widac duuuzo stringów i moze ukladać co chce - nawet kostke brukową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Stringi muszą być koniecznie z widocznym logo Muratora, spod spodni (krótkich spodenek ...) tego jasnowłosego hydraulika czy tam dekarza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Cholera, ten elktryk pod prądem podziałał na moją wyobraźnię iście elektryzująco! Kroyena -gratuluję wyboru tematu do ankiety,dawno się tak nie ubawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No właśnie ten elektryk coś w sobie ma, bo mnie też ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.05.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 KROYENA - gratuluje pomysłu. Ciekawe tylko czy redakcja Muratora zastanowi sie następnym razem nad tym co reklamuje ?Lubię zawiesic oko na tym czy owym, ale ta reklama lekko mnie zniesmaczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts