Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Next commercial

Gość kroyena

Recommended Posts

Zainspirowany nowym numerem na dzień przed piątkową głupawką otwieram ankietę. Proszę odpowiadać zgodnie z preferencjami seksualnymi.

PS1. Wiem, ze wszystkim nie dogodzę.

PS2. Admin jeżeli Redakcja może robić wklejkę Królikarni do poważnego opiniotwórczego miesięcznika to nie kasuj sondażu tylko daj linka do Redaktor Naczelnej. :roll:

Ja się rozmarzyłam przy wizji dekarza w szkockiej, pracującego przy wietrze 8 w skali ...

oczywiście, kilt noszony tradycyjnie po szkocku ... :p

No właśnie też się zastanawiałam dlaczego do Redakcji nie dociera że spora część odbiorców Muratora to kobiety - dlaczego nas się dyskryminuje?! :evil:

Żądam wydepilowanego opalonego, jasnowłosego hydraulika przy ciężkiej pracy pod prądem w kilcie :p

Drigie Panie ponieważ przewija się wątek depilacji, może dacie szanse Chipowi, to nie frytka (Fretka? chłolera jak to szło? :roll: ) jeno skrót od takowych natartych oliwką mięśniolotów.

PS. Niby lubią opalonych bez włosów, a zero głosów. Pewnie przez tą czapeczkę z napisem "MURATOR" zamiast liścia klonu. Liść był przyłozony, czapezcka może być zawieszona. :lol: :p :lol:

PS do SS. Zawsze można zagłosować na inne i opisać preferencje. 8)

Żadna z tych opcji.

Ja bym chchiał foto pani układającej kostkę brukową w stringach. Koniecznie ;)

Nie no M@riusz, trafiłeś w moje preferencje. Ja chce właścicelkę dziewczęcego tyłeczeka (toż to rarytas) w biodróweczkach ale tak sciagnietych zeby było widac duuuzo stringów i moze ukladać co chce - nawet kostke brukową.