forum_user 20.05.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Proponuję rosłego bruneta izolującego poddasze, koniecznie produktami firmy Durex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.05.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ma izolować poddasze czy siebie przed pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.05.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 markus, jak napisałem w sąsiednim dziale uwielbiam sytuację, gdy ktoś sam się prosi. Biedny SS się naklikał o poważnym branżowym czasopiśmie. A tu proszę okazuje się, że polski rynek reklamy budowlanej jest tak płytki, że trzeba nieść kaganek oświaty seksualnej na budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 20.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 szatyna i Lotos....brzmi nieźle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.05.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Lawy, rozumiem, ze ta Szatyna dobrze, zeby była jeszcze taka zwianna i wygimanastykowana jak twój chomiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 zdecydowanie wolę elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.05.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 hmm...zaglosowalam na elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ja się nie mogłam zdecydować.... ten naelektryzowany elektryk..... hmmm wydepilowany Chip gdyby był jeszcze naoliwiony ale u mnie to trochę wiało dzisiaj to się zdecydowałam na dekarza w kilcie oczywiście tradycjonalistę... ........fajne to budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ja z racji pci, nie bede sie wypowiadał na temat elektryka, ale mnie sie podobajo, te młode budownicze od Carlsberga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 M@riusz, a nie dziwi cię, że niby agnisia nie patrzyła, a tyle szczegółów dojrzała. Pewnie tak patrzyła, o tak: . Mówię wam chłopy: Rowek jest rowek! Yey! no przeciez napisalam, ze patrzylam, nawet sie dokladnie przyjrzalam, zeby wiedziec oczywiscie o czym mowic no ale facet mial nie tylko przedzialek pionowy ale i poprzeczne no musze przyznac, ze w czasie sztormu mozna by popatrzec co ta szkocka spodniczka wyprawia na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 wlasnie przed chwila mialam okazje obejrzec przedzialki karlsberga gdyby faceci mieli takie przedzialki to pewnie wciaz lubilabym kostke brukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 31.05.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Minął tydzień i proszę. Okazuje się, że aż taki staruch to ja nie jestem. Proszę było w Sondażach, a jest w Kubie. Znaczy się trendy jestem czy co? , że clubingową ankietę postawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.05.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 KROYENA - gratuluje pomysłu. Ciekawe tylko czy redakcja Muratora zastanowi sie następnym razem nad tym co reklamuje ? Lubię zawiesic oko na tym czy owym, ale ta reklama lekko mnie zniesmaczyła. Podpisuję się obiema łapkami. Tym bardziej że w stopce redakcyjnej kobiety są w druzgocącej przewadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts