Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Może piotrków trybunalski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miło miło>

Budujesz zbudowałeś a może już mieszkasz?

Napisz proszę jaka okolica Piotrkowa.

Ja rozpoczynam wiosną w Rakowie.

Pozdrawiam

:wink: :wink:

Buduję w okolicach Gościnnej/Gęsiej, dom w stanie surowym otwartym :) Czekamy na pogodę, aby zacząć wykańczać.

A Raków oczywiscie znam, mieszkają tam moi znajomi.

Pozdrawiam. Justyna

:p :wink:

• 2 months później...

No proszę a ja pracuję koło Gęsiej a dokładnie na Kasztelańskiej w Zamku 8) A buduję w Przygłowie ... koło Piotrkowa Tryb.

Ale, ale.. pp masz może dobrego płytkarza albo fachowców do wykańczania wnętrz. Bo ja się tu okropnie głowię skąd tu takich namierzyć. A może architekta ?

pozdrawiam

No proszę a ja pracuję koło Gęsiej a dokładnie na Kasztelańskiej w Zamku 8) A buduję w Przygłowie ... koło Piotrkowa Tryb.

Ale, ale.. pp masz może dobrego płytkarza albo fachowców do wykańczania wnętrz. Bo ja się tu okropnie głowię skąd tu takich namierzyć. A może architekta ?

pozdrawiam

O jak blisko mnie pracujesz :)

Giza, wykańczaniem domu zajmujemy się sami, tzn mąż ze swoim ojcem będą kłaść kafelki, panele, malować itp. Ekipa, która budowała mi dom i wykańcza mi dom też sie tym zajmuje, ale są oni już mocno zajęci do końca roku... Więc niestety Ci nie pomogę :(

A jaki dom budujesz?

Znam Przygłów, nieraz tam bywam. Dużo nowych ładnych domów tam powstaje. Tu z forum Kuleczka w Przygłowie mieszka.

A tak przy okazji:

SPRZEDAM

pustaki MAX-Y 450szt.

bloczki fundamentowe 200szt.

stemple ok 200mb.

No proszę o Kuleczce nie wiedziałam.

My budujemy "pelikana" ze Studia Atrium. Taka mała parterówka. Domek stoi na Rolniczej - pierwsza ulica po wjeżdzie do Przygłowa po prawo - tuż przed Strażą Pożarną :D Zapraszamy na plac.

Mój mąż zajął sie ogrzewaniem i kanalizacją, bo na tym sie zna. niestety płytek już niepołoży bo to już za wysokie progi :D Trzeba dać ludziom zarobić 8)

A co do pustaków i stempli - to ta też mam troche do sprzedania, teraz tylko zabierają miejsce na podwórku - trzeba coś z nimi zrobić. Ale o tym pomyśle już jutro, bo dzisiaj ne mam glowy ;-)

Ach i gratulacje z okazji Nowego Czlonka Rodziny ;-)

No proszę o Kuleczce nie wiedziałam.

My budujemy "pelikana" ze Studia Atrium. Taka mała parterówka. Domek stoi na Rolniczej - pierwsza ulica po wjeżdzie do Przygłowa po prawo - tuż przed Strażą Pożarną :D Zapraszamy na plac.

Mój mąż zajął sie ogrzewaniem i kanalizacją, bo na tym sie zna. niestety płytek już niepołoży bo to już za wysokie progi :D Trzeba dać ludziom zarobić 8)

A co do pustaków i stempli - to ta też mam troche do sprzedania, teraz tylko zabierają miejsce na podwórku - trzeba coś z nimi zrobić. Ale o tym pomyśle już jutro, bo dzisiaj ne mam glowy ;-)

Ach i gratulacje z okazji Nowego Czlonka Rodziny ;-)

Dziękujemy :)

Ja to jakoś mało spostrzegawcza jestem, jak byk widać Twój DZIENNIK, a ja się pytam, co za dom budujesz.... :oops: :lol: :lol:

Za to mój mąż sie zna na wykonczeniu, a nie zna się na ogrzewaniu i kanalizacji, które właśnie nam robią ;)

• 4 months później...

Chciałam się przywitać i niezmiernie się cieszę, że w końcu udało mi się tybulców odnaleźć :D

My właśnie 30 sierpnia umówieni jesteśmy z notariuszem, także od czwartku jesteśmy właścicielami pięknej działeczki przy ul. Zawodzie (blisko Twardosławickiej-dzielnica Szczekanica) w Piotrkowie, którą dostajemy od moich dziadków.

Jest piękna i ma staw :) Ach...ale tyle jeszcze przed nami.

Pozdrawiam cieplutko :wink:

Chciałam się przywitać i niezmiernie się cieszę, że w końcu udało mi się tybulców odnaleźć :D

My właśnie 30 sierpnia umówieni jesteśmy z notariuszem, także od czwartku jesteśmy właścicielami pięknej działeczki przy ul. Zawodzie (blisko Twardosławickiej-dzielnica Szczekanica) w Piotrkowie, którą dostajemy od moich dziadków.

Jest piękna i ma staw :) Ach...ale tyle jeszcze przed nami.

Pozdrawiam cieplutko :wink:

Hej :)

To już druga osoba, która będzie mieszkała na Zawodziu. Żona budowniczego ma tam swój dom ;)

• 5 months później...