koszyk1969 26.01.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja co prawda będę budował z balaale chętnie wymienię doświadczenia z kimś z okolicpiotrkowa.A może nowa grupa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 JA CO PRAWDA BĘDĘ BUDOWAŁ Z BALA ALE CHĘTNIE WYMIENIĘ DOŚWIADCZENIA Z KIMŚ Z OKOLIC PIOTRKOWA. A MOŻE NOWA GRUPA ? Ja jestem z Piotrkowa Trybunalskiego Z bala nie buduję, ale zawsze miło jest z "ziomalem" pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koszyk1969 26.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Miło miło>Budujesz zbudowałeś a może już mieszkasz?Napisz proszę jaka okolica Piotrkowa.Ja rozpoczynam wiosną w Rakowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koszyk1969 26.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Sory!!!Powinienem chyba zapytać czy zbudowałaś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Miło miło> Budujesz zbudowałeś a może już mieszkasz? Napisz proszę jaka okolica Piotrkowa. Ja rozpoczynam wiosną w Rakowie. Pozdrawiam Buduję w okolicach Gościnnej/Gęsiej, dom w stanie surowym otwartym Czekamy na pogodę, aby zacząć wykańczać. A Raków oczywiscie znam, mieszkają tam moi znajomi. Pozdrawiam. Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 28.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No proszę a ja pracuję koło Gęsiej a dokładnie na Kasztelańskiej w Zamku A buduję w Przygłowie ... koło Piotrkowa Tryb. Ale, ale.. pp masz może dobrego płytkarza albo fachowców do wykańczania wnętrz. Bo ja się tu okropnie głowię skąd tu takich namierzyć. A może architekta ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No proszę a ja pracuję koło Gęsiej a dokładnie na Kasztelańskiej w Zamku A buduję w Przygłowie ... koło Piotrkowa Tryb. Ale, ale.. pp masz może dobrego płytkarza albo fachowców do wykańczania wnętrz. Bo ja się tu okropnie głowię skąd tu takich namierzyć. A może architekta ? pozdrawiam O jak blisko mnie pracujesz Giza, wykańczaniem domu zajmujemy się sami, tzn mąż ze swoim ojcem będą kłaść kafelki, panele, malować itp. Ekipa, która budowała mi dom i wykańcza mi dom też sie tym zajmuje, ale są oni już mocno zajęci do końca roku... Więc niestety Ci nie pomogę A jaki dom budujesz? Znam Przygłów, nieraz tam bywam. Dużo nowych ładnych domów tam powstaje. Tu z forum Kuleczka w Przygłowie mieszka. A tak przy okazji: SPRZEDAM pustaki MAX-Y 450szt. bloczki fundamentowe 200szt. stemple ok 200mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 28.03.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No proszę o Kuleczce nie wiedziałam. My budujemy "pelikana" ze Studia Atrium. Taka mała parterówka. Domek stoi na Rolniczej - pierwsza ulica po wjeżdzie do Przygłowa po prawo - tuż przed Strażą Pożarną Zapraszamy na plac. Mój mąż zajął sie ogrzewaniem i kanalizacją, bo na tym sie zna. niestety płytek już niepołoży bo to już za wysokie progi Trzeba dać ludziom zarobić A co do pustaków i stempli - to ta też mam troche do sprzedania, teraz tylko zabierają miejsce na podwórku - trzeba coś z nimi zrobić. Ale o tym pomyśle już jutro, bo dzisiaj ne mam glowy Ach i gratulacje z okazji Nowego Czlonka Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No proszę o Kuleczce nie wiedziałam. My budujemy "pelikana" ze Studia Atrium. Taka mała parterówka. Domek stoi na Rolniczej - pierwsza ulica po wjeżdzie do Przygłowa po prawo - tuż przed Strażą Pożarną Zapraszamy na plac. Mój mąż zajął sie ogrzewaniem i kanalizacją, bo na tym sie zna. niestety płytek już niepołoży bo to już za wysokie progi Trzeba dać ludziom zarobić A co do pustaków i stempli - to ta też mam troche do sprzedania, teraz tylko zabierają miejsce na podwórku - trzeba coś z nimi zrobić. Ale o tym pomyśle już jutro, bo dzisiaj ne mam glowy Ach i gratulacje z okazji Nowego Czlonka Rodziny Dziękujemy Ja to jakoś mało spostrzegawcza jestem, jak byk widać Twój DZIENNIK, a ja się pytam, co za dom budujesz.... Za to mój mąż sie zna na wykonczeniu, a nie zna się na ogrzewaniu i kanalizacji, które właśnie nam robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 28.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam ! Do " giza 25 " Masz wiadomość na priv / P.W. / - pozdrawiam - " Gołąb " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 28.03.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gołąb dzięki za informację PozdrawiamIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 28.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Premiumpremium - nie przejmuj sie z tą spostrzegawczością - kobiety w ciązy tak mają Ale to nasza zaleta a nie wada Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Premiumpremium - nie przejmuj sie z tą spostrzegawczością - kobiety w ciązy tak mają Ale to nasza zaleta a nie wada Pozdrawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 28.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam ! Do " giza 25 " Odpisałem na / P.W./ - potwierdź ,że dotarło. Pozdrawiam " Gołąb " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 29.03.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dotarło, dotarło. Dzięki Gołąb za namiary. Dzisiaj zadzwonię i zobaczymy jaki efekt będzie naszych rozmów. Napewno ci napiszę Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 03.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam ! Do " giza 25 " Jaki efekt rozmów z architektem ? Pozdrawiam - " Gołąb ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 24.08.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Chciałam się przywitać i niezmiernie się cieszę, że w końcu udało mi się tybulców odnaleźć My właśnie 30 sierpnia umówieni jesteśmy z notariuszem, także od czwartku jesteśmy właścicielami pięknej działeczki przy ul. Zawodzie (blisko Twardosławickiej-dzielnica Szczekanica) w Piotrkowie, którą dostajemy od moich dziadków. Jest piękna i ma staw Ach...ale tyle jeszcze przed nami. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Chciałam się przywitać i niezmiernie się cieszę, że w końcu udało mi się tybulców odnaleźć My właśnie 30 sierpnia umówieni jesteśmy z notariuszem, także od czwartku jesteśmy właścicielami pięknej działeczki przy ul. Zawodzie (blisko Twardosławickiej-dzielnica Szczekanica) w Piotrkowie, którą dostajemy od moich dziadków. Jest piękna i ma staw Ach...ale tyle jeszcze przed nami. Pozdrawiam cieplutko Hej To już druga osoba, która będzie mieszkała na Zawodziu. Żona budowniczego ma tam swój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 28.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 premiumpremium dziękuję za przywitanie i za taką wartościową wskazówkę Zaraz spróbuję się skontaktować z żoną budowniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 27.02.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 o Piotrków sam pozdrawiam wszystkich - ja tez z Piotrkowa ale domek buduje kilka km za Piotrkowem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts