skrzypp 06.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 fajnie spotkac grupe z piotrkow tryb, ja buduje w okolicy zlesickiej , taka dzielnica piotrkowa kolo swierczowiskiej, już mam stan surowy zamkniety jutro okienka wpadna, ale jeszcze tyle do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 długo zwlekalem z rejetsracja ale udało sie i jestem z piotrkowa oczywiscie jakby kogosto interesowało to zajmuje sie wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 29.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ja długo zwlekałam z dziennikiem, ale może ważne, że się w końcu udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 długo zwlekalem z rejetsracja ale udało sie i jestem z piotrkowa oczywiscie jakby kogosto interesowało to zajmuje sie wykończeniówka jakaś firma? czy prywatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 prywatnie nie znam firmy z okolicy która by robiła że tak powiem tak żeby było dobrze .kazda robi standard bardziej przemysłowy itd. większosc osób które że tak powiem ładniej robia to góra dwie trzy osobowe ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.11.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 oj wiem znam osobiście takie ekipy stąd liczę, że wykończeniówkę będzie za przysłowiowy grosz mam wspaniałego tatę, no i męża, który od teścia się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaiRobert 28.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam wszystkich z okolic Piotrkowa Jak wszystko dobrze pójdzie to niedługo zaczniemy razem z żoną budowę domu. Mówię tutaj o całej biurokracji. Jak na razie jesteśmy dobrej myśli Poszukuję używanej betoniarki i garażu. Jeśli ktoś ma lub wie że ktoś ma to proszę o kontakt. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 nie pomogęszopkę u nas panowie samodzielnie zrobilibetoniarkę też dostaliśmy z której strony miasta dokładniej planujecie się budować?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaiRobert 28.12.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Planujemy postawić nasz dom w okolicach ulicy Michałowskiej. Jak na razie wyznaczona palikami jest tylko działka. Będziemy się starać aby na wiosnę zacząć działać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzypp 21.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 CZESC , poszukuje ekipy od sufitów podwieszanych, mam do zrobienia w domu , piotrkow tryb , prosze o jakieś sprawdzone ekipy i kontakt do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
este44 24.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć, czy ktoś z szanownych forumowiczów może polecić jakieś ekipy do dachu? Oczywiście Piotrków lub okolice. Dach naszego domu będzie miał ok. 290m2, czterospadowy, bez większych udziwnień Być może ktoś realizował podobny projekt i ma rozeznanie w cenie. Projekt nazywa się "Sindbad 2G". Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzypp 25.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 CZESC. przesłałem na pocztę, wiadomośc, ja mam podobny dach , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katmar 17.07.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 witam, u nas już stoi sindbad 2g obecnie gładzie na górze potem dół wierzeje pozdrawiam budujących w piotrkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
este44 10.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, wiem Katmar, chciałem zobaczyć Waszą budowę, ale niestety nie możemy się skontaktować Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 04.02.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam,Chciałbym reaktywować "grupę Piotrków". Ja buduje pod Piotrkowem. Może ktoś jeszcze z forumowiczów buduje się w PTl ub okolicy - można by powymieniać doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kara24 11.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 dołączam się, rozpoczynam budowe jakies 40 km od Ciebie - w opocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 12.02.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Hej, fajnie, że ktoś jest z okolic (w zasadzie) powiedz coś więcej o swojej budowie. Jak coś to mogę w miarę moich skromnych możliwości coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek32 24.02.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam serdecznie zimków. Będę budowł w Srocku. Chciałbym zacząć w maju. Do usłyszenia wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 27.02.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam serdecznie zimków. Będę budowł w Srocku. Chciałbym zacząć w maju. Do usłyszenia wkrótce. Witaj, masz już wybrany projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts