Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kaliska

Gość arek1976

Recommended Posts

Ojejku chyba mnie nie zrozumiałeś,co typowe dla Kongresowki.

Ale wybaczam ....................,jakby co to zapraszam do grupy Wielkopolskiej w końcu ostatnie 200 lat nie było dla was łatwe i życie na prowincji musi budzić kompleksy .

A tak na powaznie mój mąż uparł się przy ogrzewaniu podłogowym i pompie ciepła w przyszłym tygodniu ma otrzymac ofertę.

PS. Jak byłam w zeszłym tygodniu w Kaliszu widzialam że ktos buduje według takiego samego projektu jak ja .

Lub bardzo podobnego do LMP 36 miejsce KALISZ MAJKÓW , czy ktoś się przyznaje

• 7 months później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
  • 4 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 year później...
  • 10 months później...

no witam, widze że temat kaliski jakis marny, choć chętnie rozwinęłabym wątek budowy, adresów, cen, ekip itp.. Jestem z Ostrowa i poniewaz miesiąc temu nabyliśmy działkę temat staje się dla mnie coraz bardziej aktualny, choć forum wertuję już jakiś czas. Mamy w planach domek "słoneczko" , jestem na etapie szukania ( narazie w internecie), odpowiednich materiałów i różnych ciekawostek potrzebnych przy budowie, mężus w tym czasie ciezko zarabia z dala od rodzinki. a w realu próbuję zacząć " papierkowe " roboty.czekam na odzew budowniczych z okolic i pozdrawiam. koletta

:wink: