arek1976 11.01.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 "Grupa wielkopolska" to zbyt ogólnie. Kaliszanie mogą stworzyć swoją grupę. Drogi mieszkańcu najstarszego mista w Polsce: jeśli chcesz się budować, budujesz się lub już wybudowałeś - PODŁĄCZ SIĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 11.01.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 I slusznie Kongresówki nam nie trzebaMam nadzieje że Ostrów leży w Wielkopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek1976 11.01.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 Brawo, Ostrów i Kalisz - żyć bez siebie nie mogą i nie powinny. Ja mieszkam w Kaliszu a pracuję w Ostrowie. Znam również ludzi, którzy mieszkają w Ostrowie a pracują w Kaliszu. I jedni idrudzy budują ładne domy. Dlaczego nie wymieniać doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 12.01.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Ojejku chyba mnie nie zrozumiałeś,co typowe dla Kongresowki.Ale wybaczam ....................,jakby co to zapraszam do grupy Wielkopolskiej w końcu ostatnie 200 lat nie było dla was łatwe i życie na prowincji musi budzić kompleksy .A tak na powaznie mój mąż uparł się przy ogrzewaniu podłogowym i pompie ciepła w przyszłym tygodniu ma otrzymac ofertę.PS. Jak byłam w zeszłym tygodniu w Kaliszu widzialam że ktos buduje według takiego samego projektu jak ja .Lub bardzo podobnego do LMP 36 miejsce KALISZ MAJKÓW , czy ktoś się przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 13.01.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Czy Gołuchów też może się zapisać do grupy kaliskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek1976 13.01.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Gołuchów jak najbardziej. Ja jestem napływowy z Prus Wschodnich, więc z Kongresówką mam niewiele wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia-28 26.08.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam serdecznie wszyskich forumowiczów z okolic Kalisz przede wszystkim. Nawet nie wiedziałam, że jest taki wątek. Niestety mało nas tutaj a wokoło tyle rozpoczętych budów. Ciekawe brak czasu, czy brak dostępu do internetu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 11.11.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Bede budowal w Ostrzeszowie - w koncu byłe kaliskie, to czemu mam sie nie wpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.11.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Pozdrawiam wszystkich. Trochę mało nas Może będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.11.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.12.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 http://kartki.onet.pl/_i/m/babki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.12.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 http://kartki.onet.pl/_i/m/babki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.12.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 http://kartki.onet.pl/_i/m/babki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.12.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 http://kartki.onet.pl/_i/m/babki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 http://www.stary.kalisz.pl/zdjecia_dzisiaj/mini/ratusz02_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 05.05.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 WItam Mieszkam w kaliszu, mam zamiar wybudowac sie kolo kalisz-a Wybiore chyba zduny, szale, wolica, ale jeszcze dzialki nie wybralem. Moze jest ktos z kalisz-a i okolic, i ma jakas dzialke na oku ladna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedraszko 22.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 W grupie kaliskiej pusto jak starym zamczysku. Mimo to chciałbym się dołączyć. Budowa będzie w Pruszkowie k/ Kalisza.Danielek gdzie kupiłeś działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 14.10.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ja na Zdunach Jesli ktokolwiek tu zaglada mozesmialo podac namiary na sprawdzonych wykonawcow i dobre hutrownie ktore posiadaja materialy w dobrych cenmach WSPIERAJMY SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaliszanka 05.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Pozdrowienia dla wszystkch budowniczych!!! Coś temat się słabo rozkręca. Pochwalcie się co zrobiliście, na jakim etapie jesteście i jak Wam idzie Ja jak narazie szukam kawałka ziemi za rozsądną jak dla mnie cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 20.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no witam, widze że temat kaliski jakis marny, choć chętnie rozwinęłabym wątek budowy, adresów, cen, ekip itp.. Jestem z Ostrowa i poniewaz miesiąc temu nabyliśmy działkę temat staje się dla mnie coraz bardziej aktualny, choć forum wertuję już jakiś czas. Mamy w planach domek "słoneczko" , jestem na etapie szukania ( narazie w internecie), odpowiednich materiałów i różnych ciekawostek potrzebnych przy budowie, mężus w tym czasie ciezko zarabia z dala od rodzinki. a w realu próbuję zacząć " papierkowe " roboty.czekam na odzew budowniczych z okolic i pozdrawiam. koletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts