koletta 26.09.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 hej, czyżby nikt z tych okolic w tej chwili nie budował?? a widzę jeżdżąc samochodem tyle rosnących domków, no dalej, robaczki odezwijcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewus74 31.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam buduje domek 160m w Borku k/Kalisza budowa otwarcie styczen 2007 stan na dzien dzisiejszy tynki wew. elektryka,woda co, ocieplenie(do zalozenia na nowo), ale chetnie pomoge wszystkim którzy poszukuja materialow lub wykonawcow niektorych moge szczerze polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.11.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No proszę, ja nie wiedziałam,że taka grupa istnieje. Warto podtrzymać wątek. Może nas będzie więcej?? Buduję w okolicach Opatówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.01.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamonika 16.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witam, Obecnie "na tapecie" mam działeczkę. Kończę formalności z zakupem i zaczynam walkę z urzędami. Chętnie skorzystam z pomocnych rad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 gdzie ta działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 gdzie ta działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witam, Obecnie "na tapecie" mam działeczkę. Kończę formalności z zakupem i zaczynam walkę z urzędami. Chętnie skorzystam z pomocnych rad. Pozdrawiam gdzie ta działą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamonika 17.02.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Niedźwiady - Kokanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Niedźwiady - Kokanin nie znam tamtych okolic Ile za metr się tam cenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 06.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 witam ponownie, ja mam nadzieję pomału kończyć spacerki po urzedach , chcociaż szczerze mówiać myslałam że będzie gorzej. No chyba że jeszcze cos pominęłam, ale być może jeszcze przed Wielkanoca dostane pozwolenie na budowę więc juz bedzie dobrze a wszystko to załatwia mi architekt w cenie projektu czyli za 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Szampan siem już mrozi na opijanie pozwolenia http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg Dwa koła dla architekta to chyba znośnie, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 07.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dzięki za wsparcie, szampana chętnie łykniemy. też mi się wydaje że to cena w miarę no ten architekt bedzie również kierownikiem budowy ale za to bedzie oddzielna stawka.cz jest ktos kto się buduje w Ostrowie albo w najbliższej okolicy?. ja nasz domek bedę stawiać w Lamkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaLeszek 09.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam wszystkich z Ostrowa Wielkopolskiego i okolic ale nas mało...... czyżby internet w naszeju okolicy padł??? Czy ostrowianie są tak leniwi, że nie chce im się parę fotek swoich domków wrzucić na forum??? Dalej ośmielcie się - przecież widzę na ulicach Ostrowa domki, którymi warto pochwalić się wszystkim Polakom!!! Do dzieła! Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gombrowicz 02.09.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam wszystkich, choć mały tu ruch i nie wiem czy ktoś to powitanie usłyszy.Buduję w okolicach Kalisza i muszę zakupić niewielką ilość płytek klinkierowych Jopek - czy ktoś wie gdzie w naszej okolicy można to dostać? Po wstępnych poszukiwaniach zdaje się, że nikt tym nie handluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts