Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Grudziądz

oletomada

Recommended Posts

Witam

Na jakim etapie jesteście ? Osobiście jestem na etapie tworzenia projektu.Jesienią planuję zalać fundamenty.

Interesują mnie wszystkie informacje na temat zaopatrzenia w materiały, ekip wykonawczych, osoby, która nadaje się na kierownika budowy itp.

Jesteście w stanie się podzielić wiedzą ?

Damian

My jesteśmy na etapie kopania fundamentów.

Buduje nam firma, którą znalazłam w internecie. Kierownika budowy poleciła nam ta firma i ona prawdopodobnie będzie dostarczać materiały.

Więc jak widziasz, nie mam się za bardzo czym dzielić :wink: .

Dorota

• 3 months później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
Widzę, ze tu od lutego cisza a ja właśnie na wiosnę rozpoczęłam budowę w Grudziądzu.W tej chwili mam przerwę technologiczną przed położeniem stropu. Drewno na więźbę też już czeka.Fajnie by było, żeby więcej osób się tu znalazło. W końcu sa grupy z mniejszych miast więc dlaczego nie Grudziądz. Wzajemne wsparcie napewno jest potrzebne :D

• 1 month później...

Witam budujących w Grudziądzu... i okolicach :) również chętnie

się dopiszę do tej grupy :)

My będziemy się budować w Małym Rudniku, na razie czekamy na warunki zabudowy więc daleka droga przed nami, a i w między czasie rozglądamy się za ekipą, która by postawiła stan surowy naszego domku.

Pozdrawiam

Andrzej

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...
Gość Instalatorek

Witam osoby budujące w Grudziądzu i okolicach. Podpinam się do grupy chociaż swój dom stawiam w Radzyniu ale jestem z Grudziądza. Korzystając z okazji składam wszystkim najserdeczniejsze Bożonarodzeniowe Życzenia !

Tyle na wstępie.

Macie zapewne bogatsze doświadczenie niż ja więc może wskażecie mi dobrego konstruktora w Grudziądzu, który nie boi się projektować fundamentów (np.płyty) na trudnym gruncie. Chodzi mi o człowieka, który coś doradzi.

Pozdrawiam

• 4 weeks później...